SailWise Firmenregatta

SailWise Bedrijvenregatta

De Loosdrechtse Plassen vormen op woensdag 19 april 2023 het decor van de tweede SailWise Bedrijvenregatta! Zeil met jouw collega’s of relaties mee met deze regatta en steun toegankelijke én actieve watersport voor mensen met een beperking! Jachthaven de Uitkijk stelt Valken beschikbaar en GWV de Vrijbuiter verzorgt de regatta, zodat 100% van het inschrijfgeld ten goede komt aan SailWise.

Programma

15.30 uur    Inloop (GWV de Vrijbuiter)
16.00 uur    Uitleg regatta en het water op
17.00 uur    Start regatta
19.00 uur    Finish bij watersporteiland Robinson Crusoe
19.00 uur    Borrel en buffet
21.00 uur    Einde

Locatie

De start van de SailWise Bedrijvenregatta vindt plaats bij GWV de Vrijbuiter:
Oud Loosdrechtsedijk 137
1231 LT Loosdrecht

De regatta finisht bij ons watersporteiland Robinson Crusoe, waar we de dag af zullen sluiten met een gezellige borrel en buffet. Ben je nieuwsgierig naar de faciliteiten en accommodatie op het eiland, dan kan één van onze vrijwilligers je een rondleiding over het eiland geven. Na afloop word je met de veerpont van Robinson Crusoe weer teruggebracht naar de startlocatie.

Deelname

€ 500,- per team (excl. btw, max. 4 pers.)

  • Gratis gebruik van een zeilboot (Valk) voor jouw team

  • Georganiseerde zeilregatta

  • Indien gewenst: schipper

  • Welkomstdrankje bij GWV de Vrijbuiter

  • Borrel op watersporteiland Robinson Crusoe

  • Buffet op watersporteiland Robinson Crusoe

  • Prijs voor de winnaars

Over SailWise

Bij SailWise kan echt iedereen watersporten. Onbeperkt! Vanaf drie locaties in Nederland kan iedereen met een lichamelijke of verstandelijke beperking actief watersport beoefenen. Voor deelnemers van SailWise zijn onze watersportactiviteiten veel meer dan alleen een leuke tijd op het water. De activiteiten hebben een positieve invloed op de zelfredzaamheid, het zelfvertrouwen en het accepteren en (opnieuw) leren kennen van het eigen lichaam.

Onze activiteiten brengen veel meerkosten met zich mee. Denk aan rolstoeltoegankelijke schepen en accommodaties, aangepast watersportmateriaal en extra bemanning. Alleen met hulp van anderen kunnen wij mensen met een beperking laten watersporten tegen een betaalbare prijs. Jij kan helpen door deel te nemen aan deze Bedrijvenregatta!

Meld jouw team aan!

Maak er samen met je collega's of relaties een superleuke dag van, schrijf je in voor de SailWise Bedrijvenregatta en steun het goede doel! Aanmelden kan via onderstaand formulier. 

SailWise bedrijvenregatta

Woensdag 19 april 2023
Start om 16.00 uur

Locatie
GWV de Vrijbuiter
Oud Loosdrechtsedijk 137
1231 LT Loosdrecht

Contactgegevens SailWise
T 0228 350 756
info@sailwise.nl