Voorwaarden en protocollen

Hieronder vind je een overzicht van belangrijke documenten, waaronder onze algemene voorwaarden, klachtenprocedure, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en verschillende protocollen.

Voorwaarden en protocollen deelnemers

Voorwaarden groepsboeking

Voorwaarden en protocollen vrijwilligers

Niet tevreden?

Alle medewerkers en vrijwilligers die bij SailWise zijn betrokken, doen hun uiterste best om je een geslaagde vakantie te bieden. Een heerlijke vakantie op het water met een afwisselend en actief programma, op een veilige manier en met de door jou benodigde ADL-hulp/begeleiding. Ook vinden we het belangrijk dat deelnemers met respect worden behandeld. Mocht je toch ontevreden zijn, laat het ons dan weten via het klachtenformulier. Of bekijk eerst de klachtenprocedure.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

SailWise (KvK nr. 41197804) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR- garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.