Aangepaste watersport vakanties voor mensen met een handicap of beperking.

Aangepaste zeilvakanties

De wind in de zeilen, het klotsende water tegen de boeg en de zon in het gezicht: zeilen geeft een ultiem gevoel van vrijheid. SailWise (statutaire naam: Stichting Watersport Gehandicapten Nederland) is al meer dan 45 jaar de enige aanbieder in Nederland van meerdaagse, uitdagende watersportactiviteiten en -vakanties voor mensen met een lichamelijke of zintuigelijke handicap, een verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Op en rond het water genieten onze gasten van een onvergetelijke én betaalbare vakantie.
 

Onze locaties

We bieden onze vakanties en activiteiten aan vanaf drie locaties in Nederland:

Onze locaties zijn uniek in hun soort, volledig aangepast, rolstoeltoegankelijk en voorzien van alle comfort voor een fantastische (zeil)vakantie of gewoon een gezellig weekendje weg met vrienden of vrienden. Ook onze schepen zijn aangepast, zodat iedereen zelfstandig mee kan doen. Het is zelfs mogelijk om te vergaderen of een bedrijfsevenement te organiseren op één van onze accommodaties! De mogelijkheden zijn eindeloos!
 

Jouw reisgenoten

We weten dat het prettig is om met gelijkgestemden op vakantie te gaan. Daarom bieden we verschillende groepsreizen aan op onze locaties: voor mensen met een lichamelijke of zintuigelijke handicap, mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en mensen met een verstandelijke beperking. Meestal bestaat de totale groep uit 12 tot 23 mensen, afhankelijk van de accommodatie. Er zijn ook speciale arrangementen, afgestemd op specifieke wensen en behoeften. Ben je jonger dan 27 jaar? Denk dan eens aan de veelbezochte zeilschoolweekenden op het watersporteiland Robinson Crusoe, of de jongerenweken op het watersporteiland en de Lutgerdina. Er zit vast wel iets voor jou tussen!
 

Mindervalide vakanties in Nederland

(Individuele) zeilvakanties

Bekijk ons reisaanbod voor alle beschikbare data. Heb je een keuze gemaakt? Schrijf je dan snel en gemakkelijk online in voor de accommodatie van jouw keuze. Je ontvangt een schriftelijke bevestiging van je plaatsing. In deze bevestiging staat ook praktische informatie, zoals het tijdstip en de plaats van inscheping. Je kunt onze folder met het vaarprogramma en het inschrijfformulier ook aanvragen via boekingen@sailwise.nl of 0228 350 756.
 

Groepsboeking

Onze vakanties zijn ook een ideaal middel voor revalidatie, re-integratie, sociaal contact en het ontdekken en verleggen van grenzen. Veel mytylscholen, groepen uit het speciaal onderwijs, woongroepen en revalidatiecentra maken daarom jaarlijks gebruik van ons aanbod voor aangepaste vakanties voor groepen. Ook dagactiviteiten zijn mogelijk. Wij laten mensen ervaren dat ze fysiek en mentaal meer aankunnen dan ze denken.

Afhankelijk van jullie wensen en doelen kun je bij SailWise in overleg meerdaagse arrangementen samenstellen. Bel ons dan via 0228 350 756 of stuur een mail naar boekingen@sailwise.nl. Wij helpen je graag met het samenstellen van een vakantiearrangement op maat.
 

Drempelvrije vakanties in Nederland