Heropening Robinson Crusoe

Heropening Robinson Crusoe

Officiële heropening Robinson Crusoe

Ons watersporteiland Robinson Crusoe is gerenoveerd en vernieuwd. Het eiland was al een fantastische vakantiebestemming voor mensen met een beperking. Na deze renovatie is de accommodatie ook helemaal van deze tijd: volledig gerenoveerd en duurzamer gemaakt.

We nodigen onze partners graag uit op Robinson Crusoe om gezamenlijk de heropening van het watersporteiland te vieren. SailWise-directeur Renske Rietbergen ontvangt u graag op het eiland en nodigt u uit voor een bezoek aan de vernieuwde accommodatie. Olympisch zeiler Roy Heiner zal de accommodatie deze dag officieel openen. Net als bij SailWise, denkt ook Roy in mogelijkheden, heeft grenzen verlegd en prachtige resultaten behaald.

Datum: zaterdag 8 juli
Tijd: 15.00 tot 18.00 uur
Opstapplaats: Bibian Mentel Pier, Loosdrecht
Parkeren: aan de Boegspriet in Loosdrecht (navigeeradres: Boegspriet 38)

Over Robinson Crusoe

Op een idyllische plek, midden op de Loosdrechtse Plassen, ligt een eiland waar het onmogelijke mogelijk wordt gemaakt. Watersporteiland Robinson Crusoe is een plek waar rolstoelgebruikers waterskiën, mensen met een visuele beperking zelf­standig zeilen, waar mensen revalideren, zich ontwikkelen, ontdekken wat ze wél kunnen en waar iedereen vooral veel lol heeft.

De accommodatie op het eiland was na 25 jaar intensief gebruik verouderd en voldeed niet meer aan de standaard die onze gasten van ons mogen verwachten. Bovendien wilden we een energiezuinige accommodatie realiseren en daarbij we zoveel mogelijk gebruikmaken van duurzame energie. Om ook in de toekomst mensen met een beperking de mogelijkheid te bieden om te watersporten op Robinson Crusoe is de accommodatie op Robinson Crusoe deze winter volledig gerenoveerd.

Nu is de accommodatie volledig aangepast en rolstoeltoegankelijk, zodat we - met hulp van onze zorgvrijwilligers - alle nodige zorg kunnen bieden aan de deelnemers van onze activiteiten en echt iedereen mee kan doen!