Als organisatie


‘Een paar dagen Robinson Crusoe doet meer dan weken revalideren’

Hoe kun je ons steunen?

Wil je SailWise als organisatie ondersteunen? Dat kan natuurlijk! Om aan te geven wat er mogelijk is, geven we een aantal voorbeelden van de manier waarop jouw organsatie ons kan ondersteunen:

  • Neem als organisatie deel aan een door ons georganiseerde activiteit, zoals skûtsjesilen of Sail.
  • Organiseer een activiteit of evenement, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de watersportaccommodaties van SailWise.
  • Zet de kennis en expertise van de organisatie in voor onze organisatie. Denk hierbij aan marketingcampagnes, een direct mailing of het maken van een film.
  • Stel de producten van de organisatie (met korting) ter beschikking aan SailWise.
  • Word 1% fairshare partner van het Fonds Gehandicaptensport, met als doel SailWise.
  • Word maatschappelijk partner/sponsor van SailWise met een (jaarlijkse) bijdrage.

ANBI

ANBI staat voor: algemeen nut beogende instelling. SailWise is erkend als ANBI door de Belastingdienst onder nummer 804217488. Dit is van belang omdat sinds 1 januari 2008 giften aan goeddoelinstellingen aftrekbaar van het belastbaar inkomen als de instelling aangemerkt is als algemeen nut beogende instelling. Kijk voor meer informatie over de aftrek van giften op de website van de Belastingdienst.

We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met Helma van Heerikhuize, directeur SailWise, via 0228 350 756 of h.v.heerikhuize@sailwise.nl.

SailWise

SailWise

Onbeperkt genieten!