Als persoon

Watersport toegankelijk voor iedereen

Wil je het werk van SailWise steunen? Dat kan via een gift, een nalatenschap of als vrijwilliger. Met jouw bijdrage kunnen wij het onmogelijke mogelijk maken en kunnen onze deelnemers hun grenzen blijven verleggen. Je kunt de gift overmaken op:

Rek.nr.: NL14 RABO 0311 3093 72
t.n.v.:     SailWise
o.v.v.:     gift + naam giftgever

Donaties en giften

Wil je bijdragen aan het toegankelijk houden van de watersport voor mensen met een beperking? Wij zijn je dankbaar, en onze gasten zeker.

ANBI

ANBI staat voor: algemeen nut beogende instelling. SailWise is erkend als ANBI door de Belastingdienst onder nummer 804217488. Dit is van belang omdat sinds 1 januari 2008 giften aan goeddoelinstellingen aftrekbaar van het belastbaar inkomen als de instelling aangemerkt is als algemeen nut beogende instelling. Kijk voor meer informatie over de aftrek van giften op de website van de Belastingdienst.

Als goed doel

Wil je dat jouw gift aan een speciaal doel van SailWise wordt besteed? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt ons ook als goed doel verbinden aan bijvoorbeeld een verjaardag, trouwerij of jubileum.

Nalaten

Wil je iets moois nalaten voor later en hecht je er waarde aan dat watersport ook in de toekomst toegankelijk blijft voor mensen met een handicap? Overweeg dan een legaat of erfstelling in je testament op te nemen ten bate van SailWise.

Start een actie

Wil je een eigen actie organiseren voor het toegankelijk houden van de watersport voor mensen met een handicap? Dat waarderen we enorm. Wat dacht je van een sponsorloop of een veiling waarvan de opbrengst bestemd is voor SailWise? Mogelijkheden genoeg! 

Vrijwilliger

Om een actieve vakantie op het water voor iedereen mogelijk te maken is SailWise afhankelijk van de inzet van ruim tweehonderd enthousiaste vrijwilligers. Wil je op deze manier een steentje bijdragen aan ons werk? Lees hier meer over ons vrijwilligerswerk of bekijk hier de vrijwilligersfolder.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor ondersteuning van SailWise? Wij gaan graag met je in gesprek! Neem contact op met Helma van Heerikhuize, directeur SailWise, via 0228 350 756 of h.v.heerikhuize@sailwise.nl.

SailWise

SailWise

Onbeperkt genieten!