Catamaran Beatrix

‘Wat een geweldig gevoel dat ik zelf de Beatrix kan besturen’

Een onvergetelijke vakantie

Heb je zin om nieuwe uitdagingen aan te gaan? Boek dan een reis op onze catamaran Beatrix! Je geniet in een kleine groep van het échte zeilen, ontmoet nieuwe vrienden en hebt samen veel plezier. Het schip is zo ontworpen dat iedereen een onvergetelijke zeilvakantie beleeft. Onze ervaren bemanning maakt je wegwijs op het schip en leert je de fijne kneepjes van het zeilen. We organiseren ook ieder jaar open dagen. Een mooie gelegenheid om eens te kijken hoe en waar SailWise haar watersportactiviteiten aanbiedt en de sfeer te proeven. Naast een rondleiding op de accommodatie, word je uitvoerig geïnformeerd over de watersportmogelijkheden. 

Ontdek de mogelijkheden

Vanuit de thuishaven Elahuizen maken we de mooiste dagtochten over de Friese wateren en het IJsselmeer. Je bent samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vakantie: samen met je reisgenoten stel je in overleg met de schipper het programma samen. Je kunt bijvoorbeeld de ene dag zeilen en de andere dag gezellige Friese plaatsjes bezoeken. Ook nachtzeilen of zomaar op een eilandje barbecueën is mogelijk. We keren ‘s avonds terug naar groepsaccommodatie It Sailhûs, waar je eet en slaapt. Er is daar een ruime keuken aanwezig om samen een heerlijke maaltijd klaar te maken.

Gemakkelijk en snel online inschrijven

Je kunt alleen, met familie of met vrienden boeken. Er zijn zeilvakanties voor mensen met een lichamelijk of zintuiglijke beperking, mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en mensen met een verstandelijke beperking. Kijk in het reisoverzicht voor alle beschikbare data. Heb je een keuze gemaakt? Schrijf je dan hier snel en gemakkelijk online in.

Groepen

In overleg zijn op alle accommodaties zowel dag- als meerdaagse arrangementen, met of zonder catering, samen te stellen. Kijk hier voor meer informatie over groepsreizen en de huurmogelijkheden van It Sailhus. Of neem contact op met onze boekingsmedewerker via boekingen@sailwise.nl of 0228 350 756. Wij maken graag een offerte op maat voor u.