Robinson Crusoe

‘Vakantie op Robinson Crusoe is een plek om je grenzen te verleggen en vrienden voor het leven te maken’

Complete mix van watersporten

Ooit gedroomd van catamaranzeilen in een trapeze, nachtzeiltochten of kanoën bij zonsopgang? Of ga je liever waterskiën, surfen of er helemaal alleen met een zeilbootje op uit? Het kan allemaal op ons watersporteiland Robinson Crusoe. Dit unieke eiland met gezellige accommodatie ligt midden in de Loosdrechtse Plassen. Je kunt hier als beginner kennismaken met alle vormen van watersport, of als gevorderde je favoriete watersport beoefenen. Kies alleen, of samen met familie en vrienden voor een actieve week of een weekend vol sportieve uitdagingen. We organiseren ook ieder jaar open dagen. Een mooie gelegenheid om eens te kijken hoe en waar SailWise haar watersportactiviteiten aanbiedt en de sfeer te proeven. Naast een rondleiding op de accommodatie, word je uitvoerig geïnformeerd over de watersportmogelijkheden. 

Iedereen kan watersporten

SailWise biedt vakantieweken en -weekenden voor mensen met een lichamelijke of zintuiglijke beperking, en weken voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast zijn er ook speciale themavakanties, zoals een internationale of jongerenweek. Alle watersportactiviteiten worden begeleid door een team van enthousiaste en goed opgeleide watersportinstructeurs. Deze vrijwilligers zorgen samen met de bemanning voor een veilig en onvergetelijk verblijf op het eiland.

Gemakkelijk en snel online inschrijven

Je kunt alleen, met familie of met vrienden boeken. Er zijn zeilvakanties voor mensen met een lichamelijk of zintuiglijke beperking, mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en mensen met een verstandelijke beperking. Kijk in het reisoverzicht voor alle beschikbare data. Heb je een keuze gemaakt? Schrijf je dan hier snel en gemakkelijk online in.

Groepen

In overleg zijn op alle accommodaties zowel dag- als meerdaagse arrangementen, met of zonder catering, samen te stellen. Kijk hier voor meer informatie over groepsreizen en de huurmogelijkheden van It Sailhus. Of neem contact op met onze boekingsmedewerker via boekingen@sailwise.nl of 0228 350 756. Wij maken graag een offerte op maat voor u.