Groepsarrangementen

‘Nooit gedacht dat een uitstapje met de klas zo avontuurlijk kon zijn!’

Ideaal voor groepen!

Watersporten bij SailWise is meer dan alleen genieten op het water. Wist je dat watersport een ideaal middel is voor revalidatie, re-integratie, sociaal contact het ontdekken en verleggen van grenzen? Veel mytylscholen, groepen uit het speciaal onderwijs, woongroepen en revalidatiecentra maken daarom jaarlijks gebruik van ons aanbod.

Groepsarrangementen op maat

Bij SailWise kun je met een groep meerdaagse arrangementen boeken. Wij zorgen voor voldoende ervaren instructeurs. De groep is zelf verantwoordelijk voor het verzorgen van de noodzakelijke ADL-hulp voor haar eigen gasten. Elke accommodatie heeft zijn eigen mogelijkheden, programma en prijzen. Je kunt in overleg met ons programma op maat samenstellen, omdat je als groep de gehele accommodatie boekt. Onze boekingsmedewerker informeert je graag over alle mogelijkheden. Je kunt contact met haar opnemen via 0228 350 756 of via boekingen@sailwise.nl.

Unieke accommodaties

Al onze accommodaties zijn volledig aangepast, rolstoeltoegankelijk en voorzien van alle comfort. Ook de schepen zijn zodanig ingericht dat iedereen zelfstandig mee kan doen. Vanaf mei 2016 zijn voor kleine groepen ook de volledig toegankelijke 4- tot 6-persoons appartementen geschikt. In overleg kunnen twee appartementen ook geschakeld worden verhuurd. We organiseren ook ieder jaar open dagen. Een mooie gelegenheid om eens te kijken hoe en waar SailWise haar watersportactiviteiten aanbiedt én de sfeer te proeven. Naast een rondleiding op de accommodatie, word je uitvoerig geïnformeerd over de watersportmogelijkheden. 

Meerwaarde

SailWise gaat uit van de filosofie dat watersport en actieve vakanties op het water een ideaal middel zijn om bij te dragen aan de zelfstandigheid en afhankelijkheid van mensen met een beperking en/of chronische ziekte. Watersport met SailWise blijkt een ideaal middel voor revalidatie, re-integratie, sociaal contact en het (her)ontdekken van grenzen. Wij laten mensen ervaren dat ze fysiek en mentaal meer aan kunnen dan ze denken. Onze gasten voegen meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en doorzettings-vermogen aan hun bagage toe als ze weer naar huis gaan. Veel mytylscholen, groepen uit speciaal onderwijs, woongroepen en revalidatiecentra maken jaarlijks gebruik van ons aanbod.

Ideaal voor groepen!

Ideaal voor groepen!

Wij verzorgen een watersportprogramma op maat.