Beperking

Accommodatie

SailWise: onbeperkt genieten!
Ga jij ook mee? Opbollende zeilen, de wind door je haren. Stel je voor, onbezorgd het water op. Je onafhankelijk, zelfstandig en vrij voelen. Even niet aan je beperking denken, maar ervaren wat je wél kunt. Onder het motto 'normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet' zorgen we op onze accommodaties voor uitdagende watersportreizen. Het spreekt voor zich dat we daarbij rekening houden met ieders wensen en mogelijkheden en dat veiligheid voorop staat. Je kunt je individueel inschrijven voor een watersportreis naar één van onze accommodaties. 

Watersporteiland Robinson Crusoe in de Loosdrechtse Plassen. Hier kun je zeilen, kanoën, watersporten en nog veel meer.
• Tweemastklipper Lutgerdina, daarmee maak je een meerdaagse avontuurlijke zeiltocht over het IJsselmeer en de Wadden.
• It Sailhûs met catamaran Beatrix. Met de catamaran maak je actieve zeiltochten over de Friese Meren en het IJsselmeer. Je overnacht dan in onze volledig aangepaste appartementen van It Sailhûs.

Bekijk hier, via het linkermenu, de mogelijkheden voor een individuele reis in 2017!
Om de reis te vinden die bij jou past, kan je in het linkermenu gebruik maken van de filters zoals het soort beperking dat je hebt en de accommodatie waar je voorkeur naar uitgaat.
Voor een uitgebreide instructie voor het inschrijven voor een reis klik je op deze link.

Heb je een specifieke vraag over een reis, neem dan contact op met onze medewerker boekingen via boekingen@sailwise.nl of telefoonnummer 0228 350 756.

Graag tot ziens op één van onze accommodaties!