Aangepaste vakantiewoningen

Last minute actie!

Vier het voorjaar! Boek nú een vakantiewoning (4 personen) met hoge korting:

Hemelvaartweekend (12 t/m 17 mei):  

van 1.178,-   

voor 400,-

Pinksterweekend (21 t/m 25 mei):

van 983,-  

voor 400,-

Boek jouw vakantie door te mailen naar boekingen@sailwise.nl of bel tijdens kantooruren naar 0228-350756 of 06-10028408. Wees er snel bij, want vol=vol!

Aangepaste vakantie in It Sailhûs

De vakantiewoningen Rakken, Luts, Brekken en Morra in It Sailhûs zijn ruim, modern en van alle gemakken voorzien. De aangepaste woningen zijn geschikt voor 4 personen, maar met gebruik van de comfortabele slaapbank in de woonkamer kunnen er ook prima 6 personen in een vakantiewoning verblijven. Naast een grote woonkamer met een open keuken, zijn er twee slaapkamers en twee badkamers.

In overleg kunnen de woonkamers van twee vakantiewoningen ook gekoppeld worden voor kleine groepen tot 12 personen. Of boek de groepsruimte voor nog meer ruimte en luxe voor jouw groep. We maken graag een offerte op maat voor jouw gezelschap.

Volledig aangepast en rolstoeltoegankelijk

Alle nodige aanpassingen zijn aanwezig voor mensen met een handicap of beperking. Iedere vakantiewoning is rolstoeltoegankelijk en voorzien van hoog-laagbedden, aangepast sanitair, een tillift en toegankelijke keuken. Het is ook mogelijk om een aangepaste (zeil)boot te boeken om zelfstandig mee het water op te gaan. Of huur de elektrische rolstoelfiets voor een heerlijke fietstocht door de Friese natuur.

Maak het jezelf gemakkelijk

Laat je in de watten leggen in It Sailhûs. Bestel bij je reservering één van de maaltijdpakketten of een heerlijk diner van Eetcafé De Fluessen. Je kan kiezen voor een boodschappenpakket, dat al bij aankomst voor je klaarstaat. Of start de dag met een lekker ontbijtje in jullie vakantiewoning en geniet van een heerlijk diner aan het einde van de dag. Bekijk hier de boodschappen- en ontbijtpakketten (pdf) >>

Boek nu een vakantiewoning

Wil je boeken of heb je vragen over een verblijf in It Sailhûs? Vraag vrijblijvend een optie aan. Wil je een programma op maat? Neem dan contact met ons op via boekingen@sailwise.nl of 0228-350756.