Aangepaste vakantiewoningen

De appartementen Rakken, Luts, Brekken en Morra in watersportcentrum It Sailhûs zijn ruim, modern en van alle gemakken voorzien. Er zijn 4 appartementen die geschikt zijn voor 4 personen. Met gebruik van de comfortabele slaapbank in de woonkamer kunnen er ook prima 6 personen in een appartement verblijven. Naast een grote woonkamer met een open keuken, zijn er twee slaapkamers en twee badkamers. In overleg kunnen de woonkamers van twee appartementen ook gekoppeld worden voor kleine groepen tot 12 personen.

Volledig aangepast en rolstoeltoegankelijk

Alle nodige aanpassingen zijn aanwezig voor mensen met een handicap of beperking. Elk appartement is rolstoeltoegankelijk en onder andere voorzien van hoog-laagbedden, aangepast sanitair, een tillift en toegankelijke keuken. Kom tot rust of maak er een actieve vakantie van; alles kan! Het is ook mogelijk om een aangepaste (zeil)boot te boeken om zelfstandig mee het water op te gaan. Of huur de elektrische rolstoelfiets voor een heerlijke fietstocht door de Friese natuur.

Maak het jezelf gemakkelijk

Laat je in de watten leggen in It Sailhûs. Bestel bij je reservering één van de maaltijdpakketten of een heerlijk diner van Eetcafé De Fluessen. Je kan kiezen voor een boodschappenpakket, dat al bij aankomst voor je klaarstaat. Of start de dag met een lekker ontbijtje in jullie vakantiewoning en geniet van een heerlijk diner aan het einde van de dag. Bekijk hier de boodschappen- en ontbijtpakketten (pdf) >>

Boek nu een vakantiewoning

Wil je boeken of heb je vragen over een verblijf in It Sailhûs? Vraag een optie aan en wij sturen je vrijblijvend een offerte voor jouw vakantie! Het is ook mogelijk om je verblijf in It Sailhûs te combineren met onze aangepaste (zeil)boten of de catamaran Beatrix. Neem contact met ons op via boekingen@sailwise.nl of 0228-350756 en we maken graag een offerte op maat!