Reisaanbod

We zijn volop bezig met de plannen voor 2021; een jaar waarin we deels weer reguliere zeilvakanties aan gaan bieden, ook als het coronavirus nog actief is in Nederland! Met de maatregelen die wij treffen en de protocollen die we nog meer aanscherpen, kan jij volgend jaar een veilige en bovenal onvergetelijke zeilvakantie beleven bij SailWise. Het nieuwe reisaanbod zal nog voor het einde van het jaar online staan. Houd onze website dus in de gaten!

Schrijf je hieronder makkelijk en snel in op jouw (aangepaste) zeilvakantie bij SailWise en geniet onbeperkt van uitdagende watersport!

We bieden zeilvakanties vanaf drie locaties in Nederland:

Watersporteiland Robinson Crusoe. Midden op de Loosdrechtse Plassen kun je zeilen, kanoën, watersporten en nog veel meer!
Tweemastklipper Lutgerdina. Maak een meerdaagse avontuurlijke zeiltocht over het IJsselmeer en de Wadden (vertrekpunt Enkhuizen).
Watersportcentrum It Sailhûs met catamaran Beatrix. Vanuit het Friese Elahuizen maak je met onze catamaran actieve zeiltochten over de Friese Meren en het IJsselmeer. Je overnacht in onze moderne, luxe en volledig aangepaste groepsaccommodatie in It Sailhûs.

Filteren

Beperkingen

Accommodatie

Periode

Geen reizen gevonden