Drempelvrije vakantiewoningen

Decemberactie

Vier de winter in It Sailhûs! Kom genieten aan het water en beleef een onvergetelijke tijd in onze rolstoeltoegankelijke vakantiewoningen. Boek nu lastminute een vakantiewoning in It Sailhûs in december en krijg een 3-gangen keuzemenu voor maar 25,- bij Eetcafé De Fluessen (gelegen naast It Sailhûs)!

  • alleen geldig voor de maand december 2022
  • bij aankomst ontvang je een voucher (1 per persoon en max. 6 per vakantiewoning) die je eenmalig kan gebruiken bij Eetcafé De Fluessen
  • de voucher is alleen in de maand december 2022 te gebruiken op vrijdag, zaterdag of zondag
  • de korting geldt op boekingen voor een weekend- of weekverblijf
  • alleen voor nieuwe boekingen van een vakantiewoning in It Sailhûs
  • wees er snel bij, want vol=vol!

Direct boeken? Neem contact op met onze afdeling boekingen via boekingen@sailwise.nl of 0228-350756 of vraag een optie aan.

Aangepaste vakantie in It Sailhûs

De vakantiewoningen Rakken, Luts, Brekken en Morra in It Sailhûs zijn ruim, modern en van alle gemakken voorzien. De aangepaste woningen zijn geschikt voor 4 personen. Kom je met 5 of 6 personen, dan kunnen (afhankelijk van beschikbaarheid) bedden bijgeplaatst worden of gebruik gemaakt worden van een comfortabele slaapbank in de woonkamer. Naast een grote woonkamer met een open keuken, zijn er twee slaapkamers en twee badkamers.

In overleg kunnen de woonkamers van twee vakantiewoningen ook gekoppeld worden voor kleine groepen van 8 tot 12 personen. Of boek de groepsruimte voor nog meer ruimte en luxe voor jouw groep. We maken graag een offerte op maat voor jouw gezelschap.

Volledig aangepast en rolstoeltoegankelijk

Alle nodige aanpassingen zijn aanwezig voor mensen met een handicap of beperking. Iedere vakantiewoning is rolstoeltoegankelijk en voorzien van hoog-laagbedden, aangepast sanitair, een tillift en toegankelijke keuken. Het is ook mogelijk om een aangepaste (zeil)boot te boeken om zelfstandig mee het water op te gaan. Of huur de elektrische rolstoelfiets voor een heerlijke fietstocht door de Friese natuur.

Maak het jezelf gemakkelijk

Laat je in de watten leggen in It Sailhûs. Bestel bij je reservering één van de maaltijdpakketten of een heerlijk diner van Eetcafé De Fluessen. Je kan kiezen voor een boodschappenpakket, dat al bij aankomst voor je klaarstaat. Of start de dag met een lekker ontbijtje in jullie vakantiewoning en geniet van een heerlijk diner aan het einde van de dag. Bekijk hier de boodschappen- en ontbijtpakketten (pdf) >>

Boek nu een vakantiewoning

Wil je boeken of heb je vragen over een verblijf in It Sailhûs? Vraag vrijblijvend een optie aan. Wil je een programma op maat? Neem dan contact met ons op via boekingen@sailwise.nl of 0228-350756.