Groepsaccommodatie

Het Commandeurshuis

Zoek je een gezellige huiselijke groepsaccommodatie voor jouw familie of woongroep? Hou je van rust, natuur, water en gezelligheid? Dan is onze groepsaccommodatie dé plek voor jullie! Ook mytylscholen, groepen uit het speciaal onderwijs, woongroepen en revalidatiecentra maken jaarlijks gebruik van de mogelijkheden van It Sailhûs. Een verblijf wordt regelmatig gecombineerd met onze aangepaste en rolstoeltoegankelijke catamaran Beatrix.

Groepen tot 12 personen kunnen hier genieten van een heerlijk weekendje weg of een fantastische vakantieweek aan het water. Kom je met een grotere groep? Dan kan je de groepsaccommodatie combineren met onze luxe vakantiewoningen en riante groepsruimte en in It Sailhûs verblijven met een groep tot wel 36 personen! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Aangepaste groepsaccommodatie

Onze aangepaste groepsaccommodatie is gezellig ingericht en zeer geschikt voor mensen met een handicap of beperking. Alle nodige aanpassingen zijn aanwezig voor mensen met een handicap of beperking. Naast een aangepaste eetkeuken, een woonruimte met heerlijke loungehoek en buitenterras, beschikt de groepsaccommodatie over acht slaapkamers (waarvan drie op de benedenverdieping), twee aangepaste badkamers en extra douches en toiletten op de eerste verdieping (niet bereikbaar met lift).

Maak het jezelf gemakkelijk

Laat je in de watten leggen in It Sailhûs. Bestel bij je reservering één van de maaltijdpakketten of een heerlijk diner van Eetcafé De Fluessen. Je kan kiezen voor een boodschappenpakket, dat al bij aankomst voor je klaarstaat. Of start de dag met een lekker ontbijtje in jullie vakantiewoning en geniet van een heerlijk diner aan het einde van de dag. Bekijk hier de boodschappen- en ontbijtpakketten (pdf) >>

Aangepast zeilen

Wist je dat watersport een ideaal middel is voor revalidatie, re-integratie, sociaal contact en het ontdekken en verleggen van grenzen? Wij laten mensen ervaren dat ze fysiek en mentaal meer kunnen dan ze denken. Door actief te zijn kan iedereen - ongeacht de mate van beperking - weer het gevoel van zelfstandigheid, eigenwaarde en onafhankelijkheid ervaren. Deelnemers van SailWise zijn het erover eens: SailWise laat je boven jezelf uitstijgen en doet je je beperking vergeten. Bekijk hier onze groepsarrangementen >>

Boek nu de groepsaccommodatie

Wil je boeken of heb je vragen over een verblijf in It Sailhûs? Vraag vrijblijvend een optie aan. Wil je een programma op maat? Neem contact met ons op via boekingen@sailwise.nl of 0228-350756.