Groepen

It Sailhûs is een aanrader voor groepen die een uitdagende activiteit of vakantie zoeken, maar ook van comfort houden. Alle middelen zijn aanwezig voor een gevarieerd programma waaraan iedereen mee kan doen. Met de volledig aangepaste catamaran Beatrix zeilen we met 12 gasten aan boord (waarvan 4 rolstoelgebruikers). Combineer je deze zeiltochten met het gebruik van onze pontonboten, zeilboten en motorschip, dan kunnen we een programma (met overnachting) aanbieden voor groepen tot 36 personen!

Zeilen in Friesland

Zeg je zeilen, dan zeg je Friesland. Nergens anders in Europa vind je zo’n uitgebreid en prachtig gebied van aaneengesloten meren, plassen, sloten en kanalen. Ons watersportcentrum It Sailhûs is de ultieme uitvalsbasis voor een onvergetelijke tijd samen met je groep. Met onze toegankelijke zeil- en motorboten maken we de mooiste tochten over de Friese meren en het IJsselmeer: Iedere dag is anders.

Catamaran Beatrix

De catamaran Beatrix is speciaal ontworpen en gebouwd voor onze zeilvakanties. Echt íedereen kan actief meezeilen op het schip. De gangboorden zijn extra breed, je kan vrijwel alle zeilen vanuit je rolstoel bedienen en je kan het schip zelfs met je kin besturen. Bovendien is er een keuken en aangepast sanitair aan boord. Lees hier meer over de Beatrix >>

Voor wie?

Wist je dat watersporten een ideaal middel is voor revalidatie, re-integratie, sociaal contact en het ontdekken en verleggen van grenzen? Vanuit It Sailhûs laten wij mensen ervaren dat zij fysiek en mentaal veel meer kunnen dan ze denken. Familiegroepen, mytylscholen, woongroepen, vriendengroepen, groepen uit het speciaal onderwijs en revalidatiecentra maken allemaal gebruik van de mogelijkheden van It Sailhûs.

Wat kunnen jullie verwachten?

Vanuit It Sailhûs ontdekken jullie de Friese meren en het IJsselmeer met de catamaran Beatrix en bezoeken jullie gezellig plaatsjes. Samen met de bemanning bepalen jullie het dagprogramma en zijn jullie verantwoordelijk voor het reilen en zeilen aan boord en in de groepsaccommodatie. Als groep zorgen jullie ook voor het eten en andere huishoudelijke taken. En ’s avonds kunnen jullie nog een keer het water op voor een kampvuur op een eiland of een nachtzeiltocht. Niets moet, alles kan.

Groepsarrangementen It Sailhûs

Hieronder vind je de prijzen* voor onze standaard groepsarrangementen in 2023. Deze arrangementen zijn op basis van 12 personen en inclusief de huur van de groepsaccommodatie, eindschoonmaak, vaarmateriaal (incl. brandstofkosten, haven- en bruggeld) en watersportprogramma. Onze goed opgeleide bemanning begeleidt jullie onvergetelijke zeilactiviteit bij It Sailhûs.

Als groep zorg je zelf voor de noodzakelijke ADL-hulp en, indien nodig, verpleegkundigen. De kosten voor maaltijden en drank zijn voor rekening van de groep, waarbij de bemanning (2 personen) ten laste van de groep mee-eet.

 Dag
 (10.00 tot 17.00 uur)  

 € 650,- 

 Weekend
 (vr. 20.00 tot zo. 16.00 uur) 

 € 1.909,-

 Midweek
 (ma. 11.00 tot vr. 16.00 uur) 

 € 3.808,-

 Week
 (za. 11.00 tot vr. 16.00 uur)

 € 5.326,-

* Voor buitenlandse groepen zijn wij genoodzaakt om afwijkende (iets hogere) prijzen te hanteren. Neem gerust contact op met de afdeling boekingen voor meer informatie.

In overleg kan je een groepsarrangement voor groepen tot 36 personen samenstellen. Neem contact op met ons via boekingen@sailwise.nl of 0228-350756 en wij maken graag een offerte op maat!

Meerprijs

De standaardprijs is op basis van zelfverzorging, dus exclusief eten en drinken. Wij kunnen bij dagarrangementen tegen meerprijs de catering verzorgen. Bij meerdaagse arrangementen is dat geen standaard optie (alleen in overleg). In alle gevallen ligt de last voor de verzorging van de bemanning bij de huurder.