Winterarrangementen

Winter in It Sailhûs

Deze winter bieden we in onze watersportaccommodatie It Sailhûs bijzondere én gezellige arrangementen. Er zijn arrangementen voor gezinnen en (kleine) vriendengroepen, maar ook voor mensen die zich individueel in willen schrijven voor een groepsactiviteit! Kies een arrangement dat bij jou past en boek snel!


Gezinnen en vriendengroepen (4-6 personen)

Beleef deze winter een bijzondere tijd samen! Speciaal voor jouw gezin of vriendengroep organiseren we leuke winterarrangementen. Boek één van onze ruime, luxe vakantiewoningen en je kan kosteloos gebruikmaken van onze activiteiten en workshops. De rest van jullie verblijf hebben jullie alle tijd om samen door te brengen en er een heerlijke vakantie van temaken.

Prijs: 475,- (voor 4 personen, excl. toeristenbelasting)


weekend: vrijdag 21 t/m maandag 24 januari 2022


Individuele inschrijvingen (1-2 personen)

Kan je niet wachten totdat je weer op zeilvakantie mag met SailWise? Dan bieden we nu een leuk winterprogramma voor jou aan in It Sailhûs! Schrijf je alleen of met een vriend(in) in voor één van onze winterarrangementen en beleef een fantastische tijd samen met een gezellige groep. Wij zorgen voor het ontbijt, de lunch en het diner en maken een gevarieerd programma voor jullie*. Het wordt supergezellig!

Je overnacht alleen of met een vriend/vriendin in één van de slaapkamers van onze vakantiewoningen en hebt een eigen badkamer tot je/jullie beschikking. Overdag vinden de activiteiten plaats in de groepsruimte van It Sailhûs en hier eten jullie ook gezamenlijk.

Er zijn nog geen nieuwe winterarrangementen. Houd deze pagina in de gaten of volg ons op Facebook en Instagram.
 

Direct boeken?

Wil je gebruikmaken van één van onze superleuke winterarrangementen? Klik op één van bovenstaande knoppen voor meer informatie over het arrangement, prijzen en boekingsmogelijkheden. Voor vragen kan je een e-mail sturen naar boekingen@sailwise.nl of bellen met 0228-350756.

Wil je liever een los verblijf zonder activiteitenprogramma boeken? Dat kan deze winter natuurlijk ook! Klik hier voor meer informatie over onze vakantiewoningen >>

Watersportaccommodatie It Sailhûs
Vakantiewoning It Sailhûs
Groepsruimte It Sailhûs