Unieke vergaderlocatie

Met een prachtig uitzicht op het water is It Sailhûs een bijzondere vergaderlocatie en een uitstekende plek om – weg van de dagelijkse hectiek – van elke vergadering een succes te maken. Een inspirerende locatie en van alle gemakken voor zien!

Uniek en inspirerend

It Sailhûs heeft een prachtig groot terras direct aan het water. Naast een vergaderruimte (6 tot 20 personen) is het ook mogelijk om te overnachten in de aangepaste vakantiewoningen van It Sailhûs of een (dag)zeiltocht met onze catamaran Beatrix te maken over de Friese meren. Zeilend op de Beatrix kun je je hoofd leegmaken, genieten op het water en vol inspiratie weer van boord stappen.

Steun het goede doel

It Sailhûs bijzondere vergaderlocatie in meerdere opzichten: niet alleen vanwege de ligging en de faciliteiten, maar ook een manier om invulling te geven aan jouw mvo-beleid. Want met een vergadering in It Sailhûs, steun je direct SailWise. Onze stichting maakt watersporten mogelijk voor mensen met een handicap of beperking. Win-win dus!

Over de vergaderruimte

Deze bijzondere vergaderlocatie bevindt zich op de begane grond in It Sailhûs, een moderne watersportaccommodatie gelegen in het Friese Elahuizen. Je hebt de beschikking over een grote open keuken, op aanvraag verzorgt het team van It Sailhûs ook een eenvoudige lunch, borrel of diner. Een beamer en flipover zijn ook beschikbaar. Heb je nog andere wensen voor je vergadering, dan horen wij dat graag.
 

Offerte op maat

Wil je gebruikmaken van deze bijzondere vergaderlocatie (tot 20 personen), dan kan dat al vanaf € 175,- voor een dagdeel en € 295,- voor een hele dag (incl. koffie, thee en wat lekkers bij de koffie). Ook voor groepen groter dan 20 personen zijn er mogelijkheden. Bovendien kan je het arrangement uitbreiden met bijvoorbeeld een lunch, diner, borrel met hapjes, zeiltocht of overnachting. Neem vrijblijvend contact met ons op via boekingen@sailwise.nl of 0228-350756 en wij maken graag een offerte op maat!