Reisaanbod

De gezondheid van onze deelnemers, vrijwilligers en medewerkers gaat ons aan het hart en we willen geen risico’s nemen. Daarom zien we ons genoodzaakt om tot halverwege 2021 geen (individuele) zeilvakanties aan te bieden. Op onze locaties Robinson Crusoe en It Sailhûs (met catamaran Beatrix) is het vanaf de start van ons seizoen 2021 wél al mogelijk om een zeilvakantie te boekenook als het coronavirus nog actief is in Nederland! Met de maatregelen die wij treffen en de protocollen die we nog meer aanscherpen, kan jij volgend jaar een veilige en bovenal onvergetelijke zeilvakantie beleven bij SailWise. Het nieuwe reisaanbod zal nog voor het einde van het jaar online staan. Houd onze website dus in de gaten!

Schrijf je hieronder makkelijk en snel in op jouw (aangepaste) zeilvakantie bij SailWise en geniet onbeperkt van uitdagende watersport!

We bieden zeilvakanties vanaf drie locaties in Nederland:

• Watersporteiland Robinson Crusoe. Midden op de Loosdrechtse Plassen kun je zeilen, kanoën, watersporten en nog veel meer!
• Tweemastklipper Lutgerdina. Maak een meerdaagse avontuurlijke zeiltocht over het IJsselmeer en de Wadden (vertrekpunt Enkhuizen).
• Watersportcentrum It Sailhûs met catamaran Beatrix. Vanuit het Friese Elahuizen maak je met onze catamaran actieve zeiltochten over de Friese Meren en het IJsselmeer. Je overnacht in onze moderne, luxe en volledig aangepaste groepsaccommodatie in It Sailhûs.

Filteren

Beperkingen

Accommodatie

Periode

Geen reizen gevonden