Kom naar onze open dagen

In 2019 organiseren wij weer drie open dagen op onze accommodaties. Een mooie gelegenheid om eens te kijken hoe en waar SailWise haar watersportactiviteiten aanbiedt en de sfeer te proeven of om juist een andere accommodatie te verkennen. Naast een rondleiding op deze unieke accommodaties word je uitvoerig geïnformeerd over de watersportmogelijkheden. 

Zaterdag 27 april
Open dag op tweemastklipper Lutgerdina

Naast een rondleiding op dit unieke schip, gaan we ook een stukje zeilen. Zo kan je meteen ervaren hoe het is om tijdens een geweldige vakantie mee te zeilen met de Lutgerdina. Dit korte tripje zal vast naar méér smaken...

Zondag 12 mei
Zaterdag 22 juni
Open dag in Elahuizen

Tijdens deze open dag krijg je de mogelijkheid een kijkje te nemen in de volledig aangepaste appartementen van It Sailhûs én om aan boord te gaan van catamaran Beatrix in Elahuizen. Zéker weten dat je enthousiast raakt bij het zien van zoveel comfort en gezelligheid. Je krijgt meteen zin om hier je vakantie door te brengen!

Zaterdag 27 april
Zaterdag 13 juli
Open dag op Robinson Crusoe

Deze open dag is een hele mooie gelegenheid om kennis te maken met dit unieke plekje. Het avontuur begint al als de pont je op komt halen om naar het eiland te varen. Als je aanmeert bij het eiland gaat je hart sneller kloppen. Na een kopje koffie word je rondgeleid. Vol mooie verhalen en indrukken vaar je weer terug naar wal. 

Aanmelden Informatie over tijd en opstapplaats volgen zo spoedig mogelijk, houd daarvoor onze website in de gaten. Wil je komen kijken dan is het belangrijk om je van te voren op te geven. Je kunt je nu al aanmelden door een mail te sturen naar boekingen@sailwise.nl

Open dag Lutgerdina
It Sailhûs
Catamaran Beatrix