Bedankt voor je boeking op Robinson Crusoe!

We kijken enorm uit naar je komst op watersporteiland Robinson Crusoe en zullen er alles aan doen om jouw vakantie bij ons onvergetelijk te maken.

Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over jouw boeking, zoals onze algemene voorwaarden, kosten bij annulering en informatie over Robinson Crusoe. Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)228 350 756 of mail naar boekingen@sailwise.nl.

Jouw persoonlijke SailWise-account

Zodra je een boeking bij ons plaatst krijg je een persoonlijk SailWise-account. Hierin staan je boekingsgegevens, je factuur, de bevestigingsbrief en de laatste brief voor vertrek. Log je voor de eerste keer in, klik dan op ‘wachtwoord opnieuw instellen/wachtwoord vergeten’ om je wachtwoord voor het eerst in te stellen. Je ontvangt dan een vrijwel direct een e-mail met instructies hoe je je wachtwoord in kunt stellen. Daarna kan je met je e-mailadres en wachtwoord inloggen in je account.

Gegevens van alle gasten

Het is voor de veiligheid noodzakelijk dat wij een aantal gegevens van alle gasten ontvangen. Heb je deze nog niet doorgegeven voor jouw vakantie bij SailWise? Doe dit dan alsnog - uiterlijk 1 week van tevoren - door in te loggen in je (beveiligde) persoonlijke SailWise-account.

Wij gaan zorgvuldig om met de gegevens van jou en je gasten. De informatie die je ons toevertrouwd, blijft vertrouwelijk en wordt niet met derden gedeeld, tenzij:

 • Er in geval van calamiteiten de hulpverlening deze gegevens nodig heeft.
 • De bevoegde autoriteit daar op de wettelijk voorgeschreven manier om verzoekt.

Lees hier onze privacyverklaring >>

Informatiemap

In je accommodatie vind je een informatiemap met alle bijzonderheden rondom het gebruik van de accommodatie en de aanpassingen. Hierin staat ook meer informatie over de omgeving en het gebruik van (zeil)boten. Hier kan je de informatiemap alvast inzien >>

Huisregels watersporteiland Robinson Crusoe

 • Het terras aan de zijkant van het gebouw is openbaar voor alle gasten van Robinson Crusoe.
 • Barbecueën is toegestaan op het terras, maar beslist niet op de steiger.
 • Roken is verboden in het gehele gebouw. Houdt buiten rekening met de andere gasten.
 • De accommodatie dient veegschoon achtergelaten te worden, met een schone koelkast.

Zelf meenemen

Beddenlinnen zijn aanwezig bij aankomst in het appartement. Op aanvraag bij de gastheer/-vrouw is een extra bedlinnenwissel (€ 9,- per persoon) of het laten doen van een was (€ 5,- per keer) mogelijk. We vragen je zelf te zorgen voor:

 • Badhanddoeken
 • Thee-, vaat- en keukendoeken (bij een verblijf op het slaapschip)
 • Afwasborstel en afwasmiddel of vaatwastabletten (bij een verblijf op het slaapschip)
 • Overige boodschappen

Aangepaste (zeil)boot huren

Op Robinson Crusoe kan je – in overleg met de gastheer/-vrouw en andere aanwezige gasten - gebruikmaken van het aanwezige vaarmateriaal, om zelfstandig mee het water op te gaan. Wil je weten welke boten er allemaal zijn? Hier vind je alle informatie over het vaarmateriaal >>

Hulphond

Hulphonden zijn toegestaan, mits je dit vooraf aan ons doorgeeft. Wij zijn wel genoodzaakt hiervoor € 65,- extra schoonmaakkosten in rekening te brengen. Overige huisdieren zijn niet toegestaan op Robinson Crusoe.

ADL of verpleegkundige zorg

Vanwege de huidige corona-maatregelen kunnen wij geen zorg bieden tijdens jouw vakantie. Deze dien je dus zelf te regelen.

Algemene voorwaarden

Op alle leveringen en diensten van SailWise zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze lees je hier >>

Betalingsvoorwaarden

Bij het plaatsen van een boekingen verzoeken wij je de helft van de prijs te betalen binnen 4 weken na ontvangst van de bevestigingsbrief. Het volledige bedrag dient 6 weken voor aanvangsdatum betaald te zijn. Als je kort voor een activiteit boekt, dien je het volledige bedrag zo snel mogelijk te betalen. Bij het niet tijdig betalen van de 1e termijn, heeft SailWise het recht de boeking automatisch te laten vervallen en wordt € 100,- aan administratiekosten in rekening gebracht (tenzij anders vermeld).

Annuleringsvoorwaarden

Je betaalt bij annulering van de activiteit:

 • 50% van de totale reissom tot 6 maanden voor aanvang van de activiteit
 • 75% van de totale reissom tot 4 maanden voor aanvang van de activiteit
 • 80% van de totale reissom tot 2 maanden voor aanvang van de activiteit
 • 90% van de totale reissom tot 1 maand voor aanvang van de activiteit
 • 100% van de totale reissom vanaf 1 maand voor aanvang van de activiteit

Verzekeringen

Wij wijzen je op het belang van een annuleringsverzekering. Deze dien je zelf te regelen bij je verzekeringsmaatschappij.