Slaapschip Lutgerdina

Overnachten op een tweemastklipper van meer dan 100 jaar, hoe bijzonder is dat?! Onze klipper Lutgerdina ligt aan de steiger bij watersporteiland Robinson Crusoe en is te boeken als slaapschip bij het eiland. Gezinnen tot 8 personen kunnen overnachten en verblijven op het schip, dat volledig aangepast én rolstoeltoegankelijk is. Proef de sfeer op dit iconische schip, geniet van het uitzicht over de Loosdrechtse Plassen en beleef een vakantie om nooit te vergeten!

De Lutgerdina is volledig aangepast voor onze doelgroep; mensen met een beperking. Er is zelfs een lift die mensen die slecht ter been zijn benedendeks kan brengen. Eenmaal beneden vind je een gezellige salon met aangepaste open keuken. Ook de hutten zijn aangepast: twee hutten bevatten een tillift en er zijn drie hoog-laagbedden. Daarnaast vind je op het schip twee aangepaste badkamers, met toilet en douche.

Let op! Vanwege de huidige corona-maatregelen kunnen wij geen zorg bieden tijdens jouw vakantie. Deze dien je dus zelf te regelen.

Halfpension verblijf

Je verblijf op het slaapschip Lutgerdina is op basis van halfpension, dus inclusief ontbijt en lunch. De gastheer/-vrouw brengt iedere ochtend verse ontbijtspullen bij jouw kamer, zodat je met je gezelschap in jullie accommodatie of buiten op het terras jullie eigen ontbijt en lunch kunnen verzorgen.

Het is mogelijk om het avondeten zelf te bereiden in de (aangepaste) keuken op het slaapschip. Hou je van gemak, dan kan je ook kiezen voor een verzorgde maaltijd door jullie gastheer/-vrouw. De ene avond gaat de pizza-oven aan voor heerlijke, zelfgebakken pizza's. De andere avond wordt er een maaltijd bij een plaatselijk restaurant gehaald of kan je meedoen met een leuke kookworkshop. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een restaurant aan wal te kiezen om uit eten te gaan.

Boek een verblijf op het slaapschip

Laat ons weten dat je het slaapschip Lutgerdina op watersporteiland Robinson Crusoe wilt huren! Vraag een optie aan en wij sturen je vrijblijvend een offerte voor jouw vakantie! Heb je nog vragen over jouw vakantie? Neem dan contact met ons op via boekingen@sailwise.nl of 0228-350756.