Vakantie-studio's

De studio's op SailWise-watersporteiland Robinson Crusoe zijn gezellig ingericht, volledig aangepast en rolstoeltoegankelijk. Studio 'Drecht' heeft één 2-persoons slaapkamer, maar met gebruik van de slaapbank in de woonkamer is deze ook uitstekend te boeken voor 4 personen. Studio 'Wijde Blik' is geschikt voor 5 personen en studio 'Pampus' voor 6 personen. Alle studio's beschikken over 1- en 2-persoons slaapkamers en een knusse woonkamer met (slaap)bank, eethoek, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat.

Tip! Zoek je een accommodatie voor families tot 8 personen? Bekijk dan ons unieke slaapschip 'Lutgerdina'!

Aangepaste vakantie

Op Robinson Crusoe zijn alle nodige aanpassingen aanwezig voor mensen met een handicap of beperking. Alle slaapkamers zijn voorzien van minimaal eén hoog-laagbed, de badkamers en toiletten zijn voorzien van aangepast sanitair en er zijn tilliften beschikbaar voor de gasten. Het is ook mogelijk om een aangepaste (zeil)boot te lenen om zelfstandig mee het water op te gaan. Alles is mogelijk!

Let op! Vanwege de huidige corona-maatregelen kunnen wij geen zorg bieden tijdens jouw vakantie. Deze dien je dus zelf te regelen.

Halfpension

Je verblijf op watersporteiland Robinson Crusoe is op basis van halfpension, dus inclusief ontbijt en lunch. De gastheer/-vrouw brengt iedere ochtend verse ontbijtspullen bij jouw studio, zodat je met je gezelschap in de accommodatie of buiten op het terras jullie eigen ontbijt en lunch kunnen verzorgen.

Voor het avondeten kan je kiezen voor een verzorgde maaltijd door jullie gastheer/-vrouw. De ene avond gaat de pizza-oven aan voor heerlijke, zelfgebakken pizza's. De andere avond wordt er een maaltijd bij een plaatselijk restaurant gehaald of kan je meedoen met een leuke kookworkshop. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een restaurant aan wal te kiezen om uit eten te gaan.

Boek een aangepaste studio

Laat ons weten dat je één van de studio's op watersporteiland Robinson Crusoe wilt huren! Vraag een optie aan en wij sturen je vrijblijvend een offerte voor jouw vakantie! Heb je nog vragen over jouw vakantie? Neem dan contact met ons op via boekingen@sailwise.nl of 0228-350756.