SailWise zeil-10daagse

Zeilend door Nederland voor het goede doel

Van 17 t/m 26 september 2020 vaart de Beatrix een bijzondere zeiltocht. De catamaran zal 10 dagen lang door Nederland varen om aandacht te vragen voor het belang van watersport voor mensen met een handicap of beperking. Dat doen we niet alleen. Zeilers uit het hele land vergezellen ons tijdens deze unieke zeil 10-daagse.

Update 25 september: Motorproblemen gooien roet in het eten voor onze SailWise zeil-10daagse. De catamaran Beatrix ligt stil bij de Kaag en kan niet verder varen. Lees meer >>

Vaarroute

 

Vertrekhaven

Aankomsthaven

do 17-sep

10:30 - Elahuizen

14:00 - Sneek

vr 18-sep

10:30 - Sneek

17:00 - Lemmer

za 19-sep

10:30 - Lemmer

17:00 - Enkhuizen

zo 20-sep

10:00 - Enkhuizen

17:00 - Muiden

ma 21-sep

Rustdag

Rustdag

di 22-sep

10:30 - Muiden

16:00 - Zaandam

wo 23-sep

10:00 - Zaandam

16:00 - Haarlem

do 24-sep

10:30 - Haarlem

15:30 - Leiden (de Kaag)

vr 25-sep

08:30 - Leiden (de Kaag)

14:30 - Haarlem

 

17:30 - Haarlem

22:00 - Amsterdam

za 26-sep

08:30 - Amsterdam

18:30 - Loosdrecht

We ontvangen iedereen op bovengenoemde tijdstippen en geven een half uur later het startschot voor het vertrek van de Beatrix en de andere boten.

Doe mee en reserveer een sponsorplek

Uniek: het is mogelijk een etappe mee te varen op onze catamaran! Je steunt SailWise en beleeft een heerlijke dag op het water. Een sponsorplek kost € 500,- per persoon. Ben je lid van de SailWise Club van 100, dan vaar je gratis mee én mag je kosteloos een potentieel nieuw lid van de SailWise Club van 100 meenemen. Reserveer je een sponsorplek, dan vaar je één etappe mee, krijg je een hapje en een drankje aan boord, hangen we een vlag met het logo van jouw bedrijf of organisatie in de mast en sluiten we de dag af met een glaasje bubbels. Je wordt na afloop weer teruggebracht naar de vertrekhaven.

Aanmelden

Wil je een sponsorplek reserveren? Stuur dan een e-mail naar zeil10daagse@sailwise.nl en geef daarin aan met welke etappe je mee wilt varen als sponsor. Vermeld in de e-mail ook je naam, namens welke organisatie je mee wilt doen, met hoeveel personen jullie komen en je contactgegevens.

Wil je niet meevaren, maar ons op een andere manier steunen? Dat kan door een eenmalige donatie te doen of ons tijdens de zeil-10daagse in natura te steunen. Alle hulp is welkom! Mail ons via zeil10daagse@sailwise.nl en we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Word lid van de SailWise Club van 100

Bedrijven en organisaties kunnen SailWise ook steunen door lid te worden van de SailWise Club van 100. Al vanaf 500 euro ben je al lid en omdat we een ANBI zijn is je donatie fiscaal aftrekbaar. Als lid van de Club van 100 kun je deelnemen aan exclusieve evenementen, waaronder de SailWise zeil-10daagse. Je mag gratis meevaren! Word lid >>

Word Vriend van SailWise

Ben je niet in de gelegenheid om bij de zeil-10daagse aanwezig te zijn, dan kan je SailWise natuurlijk ook op andere manieren steunen. Wordt bijvoorbeeld Vriend van SailWise en steun ons jaarlijks met een bedrag van 25, 50, 75 of 100 euro. Als Vriend ontvang je regelmatig onze Vriendenprijsjes: hoge lastminute-korting op onze accommodaties. Zo haal je er ook nog je voordeel uit! En de eerste 100 Vrienden ontvangen bovendien een gratis waterdicht telefoonhoesje. Handig voor je volgende zeilvakantie! Meld je hier aan >>

Over SailWise

SailWise biedt watersportactiviteiten en-vakanties voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Dat doen we al meer dan 45 jaar én als enige in Nederland. Van zwerftochten over het IJsselmeer en het wad met tweemastklipper Lutgerdina tot zeilen met onze catamaran Beatrix op de Friese meren vanuit ons watersportcentrum It Sailhûs en het beoefenen van kleine watersporten op het privé-eiland Robinson Crusoe. Bij SailWise worden grenzen verlegd en uitdagingen aangegaan!

Over de Beatrix

De Catamaran Beatrix is uniek in zijn soort. In 2005 werd het schip geschonken aan SailWise ter ere van het 25-jarig regeringsjubileum van Prinses Beatrix. Het schip is volledig aangepast en rolstoeltoegankelijk voor mensen met een handicap of beperking. Brede gangboorden, een hydraulisch stuursysteem (dat zelfs met de kin bediend kan worden), lichtere zeilen, makkelijk bedienbare lieren, aangepast sanitair en nog tal van aanpassingen zodat mensen ook vanuit een (elektrische) rolstoel actief mee kunnen zeilen.