SailWise Club van 100

Al sinds 1974 is SailWise de enige aanbieder in Nederland van actieve, meerdaagse watersportactiviteiten en -vakanties voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Voor onze deelnemers is watersporten veel meer dan gewoon een gezellige tijd op het water. Onze activiteiten en vakanties hebben een positieve invloed op onder meer zelfredzaamheid, zelfvertrouwen, stressbestendigheid en het accepteren en (opnieuw) leren kennen van het eigen lichaam (Wageningen Universiteit, 2017).

Zeilen in een rolstoel? Het kan… als jij helpt.

Rolstoeltoegankelijke schepen en accommodaties, aangepast watersportmateriaal, goed opgeleide vrijwilligers, extra bemanning... de activiteiten van SailWise brengen veel meerkosten met zich mee. Toch zijn onze activiteiten niet duurder dan voor mensen zonder beperking. Want daarvoor is SailWise in het leven geroepen: toegankelijke én betaalbare watersport voor mensen met een beperking. Onze deelnemers betalen maar zo'n 50% van de kostprijs. De overige kosten worden gefinancierd met hulp van fondsen, sponsoren, Vrienden van SailWise én de leden van de SailWise Club van 100. Zonder hen kan SailWise niet bestaan. En jij kan ook helpen!

Word lid van onze Club van 100

Al vanaf € 500,- per jaar kun je lid worden van de SailWise Club van 100. SailWise heeft het CBF-keurmerk en is erkend als ANBI door de belastingdienst. Jouw gift is daarom fiscaal aftrekbaar. Als partner van SailWise kun je bovendien deelnemen aan exclusieve evenementen, houdt SailWise je op de hoogte van de impact die jouw donatie heeft voor mensen met een beperking én profiteer je van meer voordelen. Het biedt bovendien mogelijkheden om je netwerk uit te breiden en de band met je eigen relaties te versterken.