SailWise Club van 100

Al sinds 1974 is SailWise de enige aanbieder in Nederland van actieve, meerdaagse watersportactiviteiten en -vakanties voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Voor onze deelnemers is watersporten veel meer dan gewoon een gezellige tijd op het water. Onze activiteiten en vakanties hebben een positieve invloed op onder meer zelfredzaamheid, zelfvertrouwen, stressbestendigheid en het accepteren en (opnieuw) leren kennen van het eigen lichaam (Wageningen Universiteit, 2017).

Zeilen in een rolstoel? Het kan… als jij helpt.

Rolstoeltoegankelijke schepen en accommodaties, aangepast watersportmateriaal, goed opgeleide vrijwilligers, extra bemanning... de activiteiten van SailWise brengen veel meerkosten met zich mee. Toch zijn onze activiteiten niet duurder dan voor mensen zonder beperking. Want daarvoor is SailWise in het leven geroepen: toegankelijke én betaalbare watersport voor mensen met een beperking. Onze deelnemers betalen maar zo'n 50% van de kostprijs. De overige kosten worden gefinancierd met hulp van fondsen, sponsoren, Vrienden van SailWise én de leden van de SailWise Club van 100. Zonder hen kan SailWise niet bestaan. En jij kan ook helpen!

Word lid van onze Club van 100

Al vanaf € 500,- per jaar kun je lid worden van de SailWise Club van 100. SailWise heeft het CBF-keurmerk en is erkend als ANBI door de belastingdienst. Jouw gift is daarom fiscaal aftrekbaar. Als partner van SailWise kun je bovendien deelnemen aan exclusieve evenementen, houdt SailWise je op de hoogte van de impact die jouw donatie heeft voor mensen met een beperking én profiteer je van meer voordelen. Het biedt bovendien mogelijkheden om je netwerk uit te breiden en de band met je eigen relaties te versterken.

Kom naar onze relatiedag

Wil je het verschil maken voor mensen met een beperking? Overweeg SailWise te steunen en lid te worden van onze Club van 100. We nodigen je graag uit voor onze relatiedag op ons watersporteiland Robinson Crusoe (Loosdrechtse Plassen) op zaterdag 9 oktober 2021. Maak kennis met SailWise, ervaar wat watersport voor mensen met een beperking betekent en ontdek hoe u kunt helpen.

Programma

13.30-14.00 

Afvaart vanaf de Bibian Mentel Pier (Loosdrecht)

14.30 

Presentatie door SailWise-directeur Renske Rietbergen

15.00 


 

Programma met:
- presentatie Paralympisch zeiler Thierry Schmitter
- pauzemoment
- zeilen met rolstoeltoegankelijke zeilboot

16.30 

Borrel

17.00-17.30 
 

Afvaart naar kade
 

Ben jij erbij?

We hopen je op 9 oktober te zien op ons watersporteiland. Klik hier voor de uitnodiging of meld je direct aan door een e-mail te sturen naar r.rietbergen@sailwise.nl of te bellen met 0228-350756.