Kom in actie

Loop je de marathon? Ga je met je vrienden een uitdagende zeiltocht maken? Of wil je iets speciaal voor SailWise organiseren? Verbind SailWise aan jouw activiteit of evenement en roep mensen op je te sponsoren! Makkelijk te regelen voor jou en je steunt meteen het goede doel!

Hoe werkt het?

Klik op de knop hieronder - of ga naar de donatiepagina van SailWise - om je eigen actiepagina aan te maken. Dat gaat heel gemakkelijk en kost je enkele minuten. Is je actiepagina klaar, dan je je vrienden, familie, buren, collega's en kennissen via social media en e-mail uitnodigen of zelf een betaalverzoek sturen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de link naar de actiepagina met anderen te delen. Na een kleine afdracht voor het gebruik van Kentaa komt het gehele bedrag ten goede aan SailWise!

Wil je geen donatiepagina maken, maar de opbrengst van je actie wel doneren aan SailWise? Dat kan natuurlijk ook. Maak het bedrag over op rekeningnummer NL14 RABO 0311 3093 72 ten name van SailWise en onder vermelding van ‘Actie’ + de naam van de giftgever.

Wij zijn enorm dankbaar voor je hulp... en onze gasten zeker!

Maak een donatiepagina voor SailWise
 

Waarom SailWise steunen?

SailWise is veel meer dan ‘gewoon’ watersporten. Dat blijkt uit het onderzoek dat Wageningen University & Research in 2017 voor ons heeft gedaan. Onze activiteiten en vakanties hebben een positieve invloed op onder meer zelfredzaamheid, zelfvertrouwen, stressbestendigheid en het accepteren en (opnieuw) leren kennen van het eigen lichaam. Voor onze deelnemers is watersporten dus veel meer dan gewoon een gezellige tijd op het water.

Betaalbare watersport

Alle accommodaties van SailWise zijn volledig aangepast en rolstoeltoegankelijk. Bovendien worden vrijwilligers speciaal opgeleid en begeleid en is er extra (professionele) bemanning aanwezig om de veiligheid te garanderen. Toch is een vakantie bij SailWise niet duurder dan een watersportvakantie voor mensen zonder beperking. De meerkosten worden gefinancierd door fondsen en sponsoren van SailWise.

Zonder steun kan SailWise niet bestaan

SailWise kan niet bestaan zonder de hulp van sponsoren, donateurs en fondsen. Met jouw hulp kunnen mensen met een beperking blijven genieten van uitdagende watersport tegen een betaalbare prijs.

Jij kan het verschil maken door SailWise te verbinden aan jouw verjaardagsfeest of jubileum. Zo houden we samen watersport toegankelijk én betaalbaar voor mensen met een beperking!