Bouw mee aan Robinson Crusoe

Bouw mee aan Robinson Crusoe

Bouw mee aan Robinson Crusoe

Op een idyllische plek, midden op de Loosdrechtse Plassen, ligt een eiland waar het onmogelijke mogelijk wordt gemaakt. Watersporteiland Robinson Crusoe is een plek waar rolstoelgebruikerswaterskiën, mensen met een visuele beperking zelf­standig zeilen, waar mensen revalideren, zich ontwikkelen, ontdekken wat ze wél kunnen en waar iedereen vooral veel lol heeft. Kortom, een plek waar de mogelijk­heden eindeloos zijn!
 

We moeten renoveren

De accommodatie op het eiland is volledig aangepast en rolstoeltoegankelijk, zodat we - met hulp van onze zorgvrijwilligers - alle nodige zorg kunnen bieden aan de deelnemers van onze activiteiten. Maar de accommodatie is na 25 jaar intensief gebruik verouderd en voldoet niet meer aan de standaard die onze gasten van ons mogen verwachten. Bovendien willen we een energiezuinige accommodatie realiseren en daarbij we zoveel mogelijk gebruikmaken van duurzame energie.

Om ook in de toekomst mensen met een beperking de mogelijkheid te bieden om te watersporten op Robinson Crusoe, moeten we de accommodatie op het eiland renoveren.

We zijn er nog niet!

Voor zo'n renovatie is geld nodig. Veel geld. We worden voor een deel bijgestaan door fondsen en het bedrijfsleven, maar we zijn er nog niet. We streven naar een 100% financiering, zodat Robin­son Crusoe zonder financieringslasten een nieuwe toekomst tegemoet gaat. Daarmee blijft watersport niet alleen fysiek toegankelijk, maar ook betaalbaar voor onze deelnemers.

We willen het tekort met 25.000 euro verkleinen. Help ons met de laatste loodjes, draag jouw steentje bij en doe een eenmalige donatie. Dat kan al vanaf vijf euro. Kies hieronder zelf hoeveel jij bij wilt dragen en bouw mee aan Robinson Crusoe!

Structureel steunen?

Wil je meer doen voor mensen met een beperking? Je kan SailWise structureel steunen op een manier die jou het beste past.