Vrijdag 23 september van 16.00 tot 21.00 uur

Relatiedag SailWise

Onze historische tweemastklipper de Lutgerdina bestaat dit jaar maar liefst 125 jaar! We nodigen je graag uit voor een bezoek aan dit prachtige, unieke schip. Maak kennis met SailWise en de SailWise Club van 100. Onze deelnemers en vrijwilligers vertellen hun persoonlijke verhaal en SailWise-directeur houdt een presentatie over de meerwaarde van watersport voor mensen met een beperking. We laten je graag zien hoe bijzonder de Lutgerdina is en waarom jouw steun onmisbaar is!

Datum: vrijdag 23 september 2022
Tijd: vrije inloop van 16.00 tot 21.00 uur
Locatie: KNZ&RV Muiden
Parkeren: Westerzeedijk in Muiden

Over SailWise

SailWise is al meer dan 45 jaar de enige aanbieder in Nederland van uitdagende watersportactiviteiten en -vakanties voor mensen met beperking. Van zeilzwerftochten over het IJsselmeer en het Wad met de tweemastklipper Lutgerdina tot catamaranzeilen vanuit watersportaccommodatie It Sailhûs en het beoefenen van kleine watersport vanaf watersporteiland Robinson Crusoe.

Voor onze deelnemers is het watersporten veel meer dan alleen een leuke tijd op het water. SailWise-activiteiten hebben een positieve invloed op de zelfredzaamheid, het zelfvertrouwen en het accepteren en (opnieuw) leren kennen van het eigen lichaam. (Wageningen University & Research, 2017) Bij SailWise ontdekken mensen wat ze wél kunnen en kunnen zij even hun beperking vergeten.

Betaalbare watersport

Rolstoeltoegankelijke schepen en accommodaties, aangepast watersportmateriaal, extra bemanning... onze activiteiten brengen veel meerkosten met zich mee. Toch zijn onze vakanties niet duurder dan watersportvakanties voor mensen zonder beperking. Deelnemers van onze zeilvakanties betalen maar zo’n 50% van de kostprijs. De meerkosten worden gefinancierd door donateurs en leden van de SailWise Club van 100.

Kom naar onze relatiedag!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om je bij de SailWise Club van 100 aan te sluiten of ons op een andere manier te steunen? Kom dan naar onze relatiedag op vrijdag 23 september in Muiden! Meld je aan via onderstaand formulier.

Relatiedag op de Lutgerdina

Vrijdag 23 september 2022
16.00 tot 21.00 uur

Ligplaats Lutgerdina
KNZ&RV Muiden

Parkeren
Westerzeedijk Muiden

Contactgegevens
0228 350 756
info@sailwise.nl