Onbeperkt genieten op het water

Iedereen kan watersporten!

Grenzen verleggen, uitdagingen aangaan en genieten op en aan het water, samen of alleen. Het kan allemaal! SailWise biedt al ruim 40 jaar watersportvakanties voor mensen met een beperking. Ons motto is: iedereen kan watersporten. Je hebt een actieve rol in het reilen en zeilen van de week, want de vakantie maak je samen!

Met de juiste aanpassingen kan iedereen (leren) watersporten. De ene keer grensverleggend, de andere keer genieten van zon, wind en water en de mooie omgeving. Niets moet, alles kan. SailWise beschikt over vier accommodaties met eigen mogelijkheden, vaarprogramma en prijzen. Kies met de catamaran Beatrix voor het échte zeilen in Frieslandof kom genieten in onze (zorg)appartementen in watersportcentrum It Sailhûs of kies juist voor het ruime sop met tweemastklipper Lutgerdina of maak midden in de Loosdrechtse Plassen kennis met alle vormen van watersport op watersporteiland Robinson Crusoe

Met wie op vakantie?
Meestal bestaat de totale groep uit 12 tot 23 mensen, afhankelijk van de accommodatie. We weten dat het prettig is om met gelijkgestemden op vakantie te zijn. Daarom stellen wij onze reizen zoveel mogelijk met die gedachte samen. Er zijn ook speciale arrangementen, afgestemd op specifieke wensen en behoeften. Ben je jonger dan 27 jaar? Denk dan eens aan de veelbezochte zeilschoolweekenden op het watersporteiland Robinson Crusoe, of de jongerenweken op het watersporteiland en de Lutgerdina. Er zit vast wel iets voor jou tussen!

Individueel inschrijven
Bekijk ons reisoverzicht voor alle beschikbare data. Heb je een keuze gemaakt? Schrijf je dan snel en gemakkelijk online in voor de accommodatie van jouw keuze. Je ontvangt een schriftelijke bevestiging van je plaatsing. In deze bevestiging staat ook praktische informatie, zoals het tijdstip en de plaats van inscheping. Je kunt onze folder met het vaarprogramma en het inschrijfformulier ook downloaden, of aanvragen via  boekingen@sailwise.nl of 0228 350 756.

Groepsboeking
Kom je liever met een groep? Afhankelijk van jullie wensen en doelen kun je bij SailWise in overleg meerdaagse arrangementen samenstellen. Bel ons dan via 0228 350 756 of stuur een mail naar boekingen@sailwise.nl. Wij helpen je graag met het samenstellen van een vakantiearrangement op maat.