Aangepaste groepsreizen

Watersporten bij SailWise is meer dan alleen genieten op het water. Wist je dat watersport een ideaal middel is voor revalidatie, re-integratie, sociaal contact het ontdekken en verleggen van grenzen? Veel mytylscholen, groepen uit het speciaal onderwijs, woongroepen en revalidatiecentra maken daarom jaarlijks gebruik van ons aanbod voor aangepaste groepsreizen.

Aangepaste groepsreizen op maat

Bij SailWise kun je met een groep meerdaagse arrangementen boeken. Wij zorgen voor voldoende ervaren instructeurs. De groep is zelf verantwoordelijk voor het verzorgen van de noodzakelijke ADL-hulp voor haar eigen gasten. Elke accommodatie heeft zijn eigen mogelijkheden, programma en prijzen. Je kunt in overleg met ons een programma op maat samenstellen, omdat je als groep de gehele accommodatie boekt. Onze boekingsmedewerker informeert je graag over alle mogelijkheden.

Unieke accommodaties ideaal voor groepen

Al onze accommodaties zijn volledig aangepast, rolstoeltoegankelijk en voorzien van alle comfort. Ook de schepen zijn zodanig ingericht dat iedereen zelfstandig mee kan doen. Voor kleine groepen zijn ook de volledig toegankelijke 4- tot 6-persoons appartementen geschikt. In overleg kunnen twee appartementen ook geschakeld worden verhuurd. 

SailWise gaat uit van de filosofie dat watersport en actieve vakanties op het water een ideaal middel zijn om bij te dragen aan de zelfstandigheid en onafhankelijkheid van mensen met een beperking en/of chronische ziekte. Watersport met SailWise blijkt een ideaal middel voor revalidatie, re-integratie, sociaal contact en het (her)ontdekken van grenzen. Wij laten mensen ervaren dat ze fysiek en mentaal meer aan kunnen dan ze denken. Onze gasten voegen meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en doorzettings-vermogen aan hun bagage toe als ze weer naar huis gaan. Veel mytylscholen, groepen uit speciaal onderwijs, woongroepen en revalidatiecentra maken jaarlijks gebruik van ons aanbod voor aangepaste groepsreizen.

‘Nooit gedacht dat een uitstapje met de klas zo avontuurlijk kon zijn!’