Aangepaste vakanties

Grenzen verleggen, uitdagingen aangaan en genieten op en aan het water, samen of alleen. Met de juiste aanpassingen kan iedereen (leren) watersporten. De ene keer grensverleggend, de andere keer genieten van zon, wind en water en de mooie omgeving. Niets moet, alles kan. SailWise beschikt over vier accommodaties met eigen mogelijkheden, vaarprogramma en prijzen voor begeleide vakanties. Kies met catamaran Beatrix voor het échte zeilen in Friesland of kom genieten in onze aangepaste vakantiewoningen in watersportcentrum It Sailhûs. Kies je juist liever voor het ruime sop? Ga dan mee met tweemastklipper Lutgerdina. Op watersporteiland Robinson Crusoe maak je -middenin de Loosdrechtse Plassen- kennis met alle vormen van watersporten.

Met wie ga ik op vakantie?

Meestal bestaat de totale groep uit 12 tot 23 mensen, afhankelijk van de accommodatie. We weten dat het prettig is om met gelijkgestemden op vakantie te gaan. Daarom stellen wij onze reizen zoveel mogelijk met die gedachte samen. Er zijn ook speciale arrangementen, afgestemd op specifieke wensen en behoeften. Ben je jonger dan 27 jaar? Denk dan eens aan onze jongerenweken.
Er zit vast wel iets voor jou tussen!

Aangepaste vakanties op maat

Bekijk ons reisoverzicht voor alle begeleide vakanties. Heb je een keuze gemaakt? Schrijf je dan snel en gemakkelijk online in voor de accommodatie van jouw keuze. Je ontvangt een schriftelijke bevestiging van je plaatsing. In deze bevestiging staat ook praktische informatie, zoals het tijdstip en de plaats van inscheping. Je kunt onze folder met het vaarprogramma en het inschrijfformulier ook downloaden.