Begeleiding

‘Ik krijg bij SailWise - met behulp van vrijwilligers en bemanning - de mogelijkheid om zelf actief mee te zeilen.'

Wij zorgen voor jouw veiligheid

Veiligheid en kwaliteit staan bij SailWise hoog in het vaandel. We nemen daarom verschillende voorzorgsmaatregelen om jouw veiligheid op onze accommodaties zo goed mogelijk te garanderen. Zo zijn er bijvoorbeeld voldoende zwemvesten en reddingsboeien. Meer informatie over de veiligheidsmaatregelen kun je lezen op de pagina's van de accommodaties.

Ervaren en deskundige begeleiding

Dankzij onze ervaren bemanning en deskundige vrijwilligers voldoet SailWise aan alle randvoorwaarden om jou op een veilige en verantwoorde manier te kunnen laten watersporten. Ze zijn goed voorbereid op hun taak, door uitgebreide informatie vooraf en het volgen van trainingen. Alle bemanningsleden en vrijwilligers van SailWise hebben een belangrijke taak en dragen een grote verantwoordelijkheid. Als team zijn zij bij elke activiteit 24 uur per dag verantwoordelijk voor zowel de begeleiding en ondersteuning bij watersportactiviteiten als de begeleiding en zorg op persoonlijk gebied (de algemene dagelijkse levensverrichting). De mate waarin een vrijwilliger je begeleidt, is afhankelijk van jouw wensen en behoeften.

Verpleging

Mocht je begeleiding en/of verpleegkundige hulp nodig hebben, vermeld dit dan expliciet op het inschrijfformulier. Wij kunnen in overleg voor de juiste begeleiding en/of verpleegkundige hulp zorgen, zodat jij een zorgeloze vakantie hebt.

Robinson Crusoe

Robinson Crusoe

Jouw veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.