Praktische informatie

Deelnemersbijdrage

De deelnemersbijdrage bij individuele boekingen is op basis van volpension en inclusief begeleiding bij de dagelijkse verzorging, brandstof- en andere vaarkosten, eindschoonmaakkosten en annuleringskosten. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Verzekeringen

SailWise heeft een aanvullende ongevallenverzekering en een uitgebreide WA-verzekering afgesloten. Wij adviseren je zelf een reis- en bagageverzekering af te sluiten. Op alle locaties zijn voldoende zwem- en reddingsvesten aanwezig. Ook is er voor iedereen een comfortabel zeilpak.

Annulering door de deelnemer

De annuleringsverzekering is niet bij de prijs inbegrepen. SailWise biedt je wel de mogelijkheid om bij inschrijving ook meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. De kosten van deze verzekering bedragen 4,5% van de reissom (excl. assurantiebelasting). We kunnen je de voorwaarden van deze verzekering kosteloos toesturen, maar je kunt ze ook downloaden. Als je geen gebruikt wilt maken van onze annuleringsverzekering, willen we je dringend adviseren zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

Wanneer je door onvoorziene omstandigheden de vakantie/activiteit moet afzeggen of afbreken, geef dit dan zo spoedig mogelijk schriftelijk aan ons door. Afhankelijk van het tijdstip van annulering, ben je annuleringskosten verschuldigd aan SailWise (zie onderstaand, onder het kopje ‘Annuleringskosten’). Deze kosten zijn, mits je een geldige reden hebt, te verhalen op de annuleringsverzekering.

Annuleringskosten

  • Tot 4 maanden voor vertrek: 25% van de totale reissom
  • Van 4 tot 2 maanden voor vertrek: 50% van de totale reissom
  • Van 2 maanden tot 14 dagen voor vertrek: 75% van de totale reissom
  • Vanaf 14 dagen voor vertrek: 100% van de totale reissom

Annulering door SailWise

SailWise houdt zich het recht voor om tot vier weken voor vertrek de reis te annuleren wegens onvoldoende deelname of bijzondere omstandigheden. We zoeken in overleg zoveel mogelijk naar een passend alternatief, waarbij de prijs verrekend wordt met de geannuleerde reis. Indien er geen passend alternatief beschikbaar is, wordt de volledige reissom inclusief de eventueel betaalde premie van de annuleringsverzekering door SailWise gecrediteerd.

Catamaran Beatrix

Catamaran Beatrix

Vanuit je rolstoel kan je de catamaran besturen.