5-daagse zeilzwerftocht

Tijdens deze 5-daagse zwerftocht op de tweemastklipper Lutgerdina maak je een avontuurlijke zeiltocht waarbij je aan boord slaapt.
Heerlijk zeilen, gezellige haventjes bezoeken, voor anker midden op het water om te genieten van het uitzicht of de sterrenhemel; het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 
Samen met je reisgenoten ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen aan boord. De bemanning leert je de fijne kneepjes van het zeilen, zodat iedereen zoveel mogelijk zelf kan mee doen.

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en je grenzen te verleggen? De Lutgerdina is volledig aangepast en daarom voor iedereen toegankelijk.

Aan boord
De Lutgerdina heeft benedendeks een gezellige salon met open keuken en verschillende hutten met in hoogte verstelbare bedden en een tillift. Daarnaast is er ook een lift aan boord en zijn er aangepaste sanitaire voorzieningen.

Aan dek
Ook aan dek heeft de Lutgerdina diverse aanpassingen, zoals een hydraulisch stuursysteem, waardoor gasten met een geringe arm- of handfunctie dit grote zeilschip toch zelf kunnen besturen.

Prijs
€ 639
 • Code
  B190617B
 • Periode
  17 -21 jun. 2019
 • Locatie
  de Lutgerdina
 • Deelnemers
  13
 • Aant.dagen
  5

Mogelijke alternatieven: Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) , de Lutgerdina

NAH
de Lutgerdina

5-daagse zeilzwerftocht

23 sep. t/m 27 sep.

Tijdens deze midweek zeilzwerftocht ga je met je groepsgenoten op avontuur! Een week lang vaar je mee met de volledig aangepaste tweemastkli...

€ 639