Zeil-5-daagse

Heerlijk een midweek zeilen op de Friese meren. Vanuit de thuishaven Elahuizen worden met onze speciaal aangepaste catamaran Beatrix de mooiste dagtochten gemaakt over de Friese wateren en het IJsselmeer. Samen met je reisgenoten, stel je in overleg met de schipper het programma samen. Je kunt bijvoorbeeld de ene keer de hele dag zeilen en op een andere dag gezellige Friese plaatsen bezoeken. Ook nachtzeilen of zomaar op een eilandje barbecueën behoren tot de mogelijkheden. 

Aan boord
Aan boord vind je een gezellige salon een keuken en aangepast sanitair. Ook aan dek is het schip volledig aangepast. Vanuit een rolstoel kunnen de zeilen worden gehesen en het roer kan met een joystick worden bediend. Zelfs blindvaren op een braillekaart en audiokompas behoort tot de vele mogelijkheden.

Aan wal
Na een dag zeilen of watersporten keer je terug bij It Sailhûs, onze volledig aangepaste accommodatie. It Sailhûs is ruim opgezet, rolstoel toegankelijk en voorzien van alle benodigde aanpassingen: een tillift, een douche brancard en aangepast douche en toilet. Er zijn tweepersoons  slaapkamers, de meeste voorzien van in hoogte verstelbare bedden.

Zin om het avontuur aan te gaan?
Schrijf je dan snel in!

Prijs
€ 513
 • Code
  A201017A
 • Periode
  17 -21 okt. 2020
 • Locatie
  de catamaran Beatrix
 • Deelnemers
  5
 • Aant.dagen
  5

Mogelijke alternatieven: Lichamelijke en/of zintuiglijke beperking (LZ) , de catamaran Beatrix

Geen reizen gevonden