Kom genieten in It Sailhûs

Geniet volop van 5 dagen zeilen op de Friese meren. Samen met de andere deelnemers en vrijwilligers zorgen jullie er samen voor dat het op de catamaran Beatrix voor de wind gaat. Je leert van de ervaren bemanning de fijne kneepjes van het zeilen en maken met onze speciaal aangepaste catamaran Beatrix de mooiste tochten over de Friese meren. De ene keer gaan jullie een hele dag zeilen, de andere dag gebruiken jullie het kleine vaarmateriaal of kiezen jullie ervoor om een gezellig Fries plaatsje te bezoeken.

Catamaran Beatrix
Aan boord van de catamaran Beatrix vind je een gezellige salon met (onderrijdbare) keuken en een aangepaste wc/douche-combinatie. Vanuit een rolstoel kunnen de zeilen worden gehesen en het roer kan met een joystick worden bediend. Het schip is van alle gemakken voorzien, zodat iedereen - ongeacht zijn/haar beperking - actief mee kan zeilen.

It Sailhûs
Na een dag zeilen of watersporten keer je terug naar de groepsaccommodatie in It Sailhûs, ons volledig aangepast watersportcentrum in Elahuizen (Friesland). It Sailhûs is ruim opgezet, rolstoeltoegankelijk en voorzien van alle benodigde aanpassingen: een tillift, een douchebrancard en aangepast douche en toilet. 

Zin om het avontuur aan te gaan?
Schrijf je snel in!

Prijs
€ 586
 • Code
  A210614A
 • Periode
  14 -18 jun. 2021
 • Locatie
  de catamaran Beatrix
 • Deelnemers
  8
 • Aant.dagen
  5

Mogelijke alternatieven: Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) , de catamaran Beatrix

NAH
de catamaran Beatrix

Zeil-5-daagse

13 sep. t/m 17 sep.

Geniet volop van 5 dagen zeilen op de Friese meren. Samen met de andere deelnemers en vrijwilligers zorgen jullie er samen voor da...

€ 586