Gezellige en actieve vakantie

Zoek je een gezellige en actieve vakantie? Dan is ons watersporteiland Robinson Crusoe een aanrader! Je kan er zeilen, surfen, suppen, kanoën en waterskiën. Jij, je reisgenoten en de bemanning zijn de enige op het eiland, midden in de Loosdrechtse Plassen. Dat wordt een onvergetelijke ervaring!

Watersporten
Met de juiste aanpassingen kan iedereen genieten van watersporten. Onze goed opgeleide bemanning en vrijwilligers zorgen ervoor dat je onbezorgd kan genieten van het watersporten. Geniet van een onvergetelijk watersportweekend! 

Op het eiland
De accommodatie heeft verschillende 1-, 2- en 4-persoons slaapkamers, een professionele keuken en een gezellige woonkamer met haard. Er is een heerlijk groot terras met prachtig uitzicht over de Plassen. Alles is volledig aangepast en rolstoeltoegankelijk.

Kom jij een lang weekend watersporten?
Schrijf je dan snel in!

Prijs
€ 998
 • Code
  C220806A
 • Periode
  06 -12 aug. 2022
 • Locatie
  Robinson Crusoe
 • Deelnemers
  20
 • Aant.dagen
  7

Mogelijke alternatieven: Verstandelijke en/of meervoudige beperking (VLZ) , Robinson Crusoe

VLZ
Robinson Crusoe

Watersport-6-daagse

2 jul. t/m 7 jul.

Een vakantie-eiland midden op de Loosdrechtse Plassen... unieker wordt het niet! Vanaf watersporteiland Robinson Crusoe kan je zeilen, surfe...

€ 824

VLZ
Robinson Crusoe

Watersportweek voor jongeren

13 aug. t/m 19 aug.

Samen met andere jongeren van jouw leeftijd (16-26 jaar) een onvergetelijke vakantie beleven? Dat kan op ons watersporteiland Robinson Cruso...

€ 998

VLZ
Robinson Crusoe

5 sep. t/m 9 sep.

€ 693