MpowerS watersportweekend voor jongeren

Speciaal voor jongeren t/m 35 jaar organiseren we een zeilweekend op ons watersporteiland. Droom jij van catamaranzeilen in een trapeze, een nachtzeiltocht maken of kanoën bij zonsopkomst? Of ga je liever waterskiën, surfen of er helemaal alleen met een zeilbootje op uit? Dacht je dat dat niet mogelijk is met MS? Dan heb je het mis! SailWise zorgt dat jouw droom uitkomt op het vakantie-eiland Robinson Crusoe. Dit unieke eiland met gezellige, volledig aangepaste en rolstoeltoegankelijke accommodatie ligt midden in de Loosdrechtse Plassen.

Nationaal MS Fonds
In samenwerking met het Nationaal MS Fonds organiseren we watersportweekenden voor mensen met MS. Deze weekenden zijn niet alleen gezellig, je verlegt er ook je grenzen en doet dingen die je nooit voor mogelijk had gehouden. Alle vormen van watersport zijn mogelijk... niets is te gek. Bovendien is er ruimte om met gelijkgestemden te praten en nieuwe vrienden te maken. In 2023 organiseren we dit zeilweekend speciaal voor jongeren t/m 35 jaar. Ben jij jong en heb je MS? Dan is dit een unieke kans om met leeftijdsgenoten een fantastisch weekend te beleven en de uitdagingen met elkaar aan te gaan. Kortom, een heerlijk weekend weg en een ervaring om nooit te vergeten.

Watersporten met een beperking
Met de juiste aanpassingen kan iedereen watersporten. Onze goed opgeleide bemanning en vrijwilligers zorgen ervoor dat je onbezorgd kan genieten van het watersporten en geven je de tijd en ruimte om te ontdekken wat je allemaal wél kan.

Robinson Crusoe
In 2023 openen we een volledig vernieuwd en gerenoveerde accommodatie op ons watersporteiland;  van alle gemakken voorzien, duurzaam en volledig aangepast voor mensen met een beperking. Geniet van deze fantastische locatie met een fenomenaal uitzicht over de Loosdrechtse Plassen. De vernieuwde accommodatie beschikt over 1-, 2- en 4-persoons slaapkamers, een professionele keuken en een gezellige woonkamer met haard. Er is een bovendien een heerlijk groot terras met pizza-oven en een ruim buitenterrein.

Kom jij een weekend lang watersporten?
Schrijf je dan snel in!

Prijs
€ 110
 • Code
  C230616A
 • Periode
  16 -18 jun. 2023
 • Locatie
  Robinson Crusoe
 • Deelnemers
  20
 • Aant.dagen
  3