Onbeperkt genieten met gelijkgestemden

Een vakantie-eiland midden in de Loosdrechtse Plassen... unieker wordt het niet! Zodra je op onze (rolstoeltoegankelijke) veerpont stapt begint je vakantie! Zeilen, surfen, kanoën, roeien of toch liever waterskiën? Het kan allemaal op ons Robinson Crusoe! Jij, je reisgenoten en de bemanning zijn de enige op het eiland, midden in de Loosdrechtse Plassen. Dat wordt een onvergetelijke ervaring!

Nationaal MS Fonds
In samenwerking met het Nationaal MS Fonds organiseren we watersportweekenden voor mensen met MS. Deze weekenden zijn niet alleen gezellig, je verlegt er ook je grenzen en doet dingen die je nooit voor mogelijk had gehouden. Alle vormen van watersport zijn mogelijk... niets is te gek. Bovendien is er ruimte om met gelijkgestemden te praten en nieuwe vrienden te maken. Kortom, een heerlijk weekend weg en een ervaring om nooit te vergeten.

Watersporten met een beperking
Met de juiste aanpassingen kan iedereen watersporten. Onze goed opgeleide bemanning en vrijwilligers zorgen ervoor dat je onbezorgd kan genieten van het watersporten en geven je de tijd en ruimte om te ontdekken wat je allemaal wél kan.

Robinson Crusoe
In 2023 openen we een volledig vernieuwd en gerenoveerde accommodatie op ons watersporteiland;  van alle gemakken voorzien, duurzaam en volledig aangepast voor mensen met een beperking. Geniet van deze fantastische locatie met een fenomenaal uitzicht over de Loosdrechtse Plassen. De vernieuwde accommodatie beschikt over 1-, 2- en 4-persoons slaapkamers, een professionele keuken en een gezellige woonkamer met haard. Er is een bovendien een heerlijk groot terras met pizza-oven en een ruim buitenterrein.

Kom jij een weekend lang watersporten?
Schrijf je dan snel in!

Prijs
€ 110
 • Code
  C230908A
 • Periode
  08 -10 sep. 2023
 • Locatie
  Robinson Crusoe
 • Deelnemers
  20
 • Aant.dagen
  3