Zeilzwerftocht

Tijdens deze zeilzwerftocht ga je met je groepsgenoten op avontuur! Een week lang vaar je mee met de volledig aangepaste tweemastklipper Lutgerdina. Je slaapt ook aan boord. De bemanning leert je de fijne kneepjes van het zeilen, zodat iedereen zoveel mogelijk zelf kan mee doen. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en je grenzen te verleggen? De Lutgerdina is volledig aangepast en daarom voor iedereen toegankelijk.

Aan boord
De Lutgerdina heeft benedendeks een gezellige salon met open keuken en verschillende hutten met in hoogte verstelbare bedden en een tillift. Daarnaast is er ook een lift aan boord en zijn er aangepaste sanitaire voorzieningen.

Aan dek
Aan dek heeft de Lutgerdina een hydraulisch stuursysteem, waardoor gasten met een geringe arm- of handfunctie dit grote zeilschip toch zelf kunnen besturen.

 

Prijs
€ 959
 • Code
  B190831A
 • Periode
  31 -6 sep. 2019
 • Locatie
  de Lutgerdina
 • Deelnemers
  13
 • Aant.dagen
  7

Mogelijke alternatieven: Verstandelijke en/of meervoudige beperking (VLZ) , de Lutgerdina

VLZ
de Lutgerdina

5-daagse zeilzwerftocht

14 okt. t/m 18 okt.

Tijdens deze zeilzwerftocht ga je met je groepsgenoten op avontuur! Een week lang vaar je mee met de volledig aangepaste tweemastklipper Lut...

€ 564

VLZ
de Lutgerdina

6-daagse zeilzwerftocht

28 sep. t/m 3 okt.

Heerlijk zeilen, gezellige haventjes bezoeken, voor anker midden op het water om te genieten van het uitzicht of de sterrenhemel; het b...

€ 759