Onze accommodaties

Al onze accommodaties zijn volledig aangepast, rolstoeltoegankelijk en voorzien van alle comfort. Ook de schepen zijn zodanig ingericht dat iedereen zelfstandig mee kan doen. Elke accommodatie heeft zijn eigen mogelijkheden, programma en prijzen. We organiseren ook ieder jaar open dagen. Een mooie gelegenheid om eens te kijken hoe en waar SailWise haar watersportactiviteiten aanbiedt en de sfeer te proeven. Naast een rondleiding op de accommodatie, word je uitvoerig geïnformeerd over de watersportmogelijkheden. 

Appartementen It Sailhûs

Ontdek Friesland vanuit een van onze appartementen in het It Sailhûs. It Sailhûs beschikt over vier prachtige, volledig toegankelijke 4- tot 6-persoonsappartementen. De (zorg)appartementen zijn ruim van opzet en voorzien van alle comfort.

Watersporteiland Robinson Crusoe

Midden in de Loosdrechtse Plassen bevindt zich ons unieke watersporteiland Robinson Crusoe. Een toeganklijk watersportcentrum, waar deelnemers kennismaken met alle vormen van watersport, zoals zeilen, kanoën en waterskiën.

Tweemastklipper Lutgerdina

Met de volledig aangepaste tweemastklipper Lutgerdina maken de deelnemers vanuit Enkhuizen of Harlingen meerdaagse avontuurlijke zeiltochten over IJsselmeer en het Wad.

Catamaran Beatrix

Met onze speciaal aangepaste catamaran Beatrix maken we actieve zeiltochten over de Friese meren en het IJsselmeer. De deelnemers overnachten in groepsaccommodatie It Sailhûs in de thuishaven Elahuizen.

Tweemastklipper Lutgerdina

Tweemastklipper Lutgerdina

De tweemastklipper is één van onze aangepaste accommodaties