Catamaran Beatrix

Heb je zin om nieuwe uitdagingen aan te gaan? Boek dan een reis op onze catamaran Beatrix! Je geniet in een kleine groep van het échte zeilen, ontmoet nieuwe vrienden en hebt samen veel plezier. De catamaran Beatrix is zo ontworpen dat iedereen een onvergetelijke zeilvakantie beleeft. Onze ervaren bemanning maakt je wegwijs op het schip en leert je de fijne kneepjes van het zeilen. We organiseren ook ieder jaar een open dag op de Beatrix. Een mooie gelegenheid om eens te kijken hoe en waar SailWise haar watersportactiviteiten aanbiedt en de sfeer te proeven. Naast een rondleiding op de accommodatie, word je uitvoerig geïnformeerd over de watersportmogelijkheden.

Een onvergetelijke vakantie op de Catamaran Beatrix

Vanuit de thuishaven Elahuizen maken we met catamaran Beatrix de mooiste dagtochten over de Friese wateren en het IJsselmeer. Je bent samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vakantie: samen met je reisgenoten stel je in overleg met de schipper het programma samen. Je kunt bijvoorbeeld de ene dag zeilen en de andere dag gezellige Friese plaatsjes bezoeken. Ook nachtzeilen of zomaar op een eilandje barbecueën is mogelijk. We keren ‘s avonds met de catamaran terug naar groepsaccommodatie It Sailhûs, waar je eet en slaapt. Er is daar een ruime keuken aanwezig om samen een heerlijke maaltijd klaar te maken.

Gemakkelijk en snel online inschrijven voor de catamaran Beatrix

Je kunt alleen, met familie of met vrienden de catamaran Beatrix boeken. Er zijn zeilvakanties voor mensen met een lichamelijk of zintuiglijke beperking, mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en mensen met een verstandelijke beperking. Kijk in het reisoverzicht voor alle beschikbare data. Heb je een keuze gemaakt? Schrijf je dan hier snel en gemakkelijk online in.

Liever met een groep op de catamaran Beatrix?

In overleg zijn op alle accommodaties zowel dag- als meerdaagse arrangementen, met of zonder catering, samen te stellen. Kijk hier voor meer informatie over groepsreizen met de catamaran Beatrix en de huurmogelijkheden van It Sailhûs voor een overnachting. Of neem contact met ons op. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

‘Wat een geweldig gevoel dat ik zelf de Beatrix kan besturen’