Eiland Robinson Crusoe

Ooit gedroomd van catamaranzeilen in een trapeze, nachtzeiltochten of kanoën bij zonsopgang? Of ga je liever waterskiën, surfen of er helemaal alleen met een zeilbootje op uit? Het kan allemaal op ons eiland Robinson Crusoe. Dit unieke eiland met gezellige, volledig aangepaste accommodatie ligt midden in de Loosdrechtse Plassen. Je kunt hier als beginner kennismaken met alle vormen van watersport, of als gevorderde je favoriete watersport beoefenen. Kies alleen, of samen met familie en vrienden voor een actieve week of een weekend vol sportieve uitdagingen op eiland Robinson Crusoe. We organiseren ook ieder jaar een open dag op Robinson Crusoe. Een mooie gelegenheid om eens te kijken hoe en waar SailWise haar watersportactiviteiten aanbiedt en de sfeer te proeven. Naast een rondleiding op het eiland, word je uitvoerig geïnformeerd over de watersportmogelijkheden. 

Eiland Robinson Crusoe: Complete mix van watersporten

SailWise biedt vakantieweken en -weekenden voor mensen met een lichamelijke of zintuiglijke beperking, mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en weken voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast zijn er ook speciale themavakanties, zoals een internationale of jongerenweek op eiland Robinson Crusoe. Alle watersportactiviteiten worden begeleid door een team van enthousiaste en goed opgeleide watersportinstructeurs. Deze vrijwilligers zorgen samen met de bemanning voor een veilig en onvergetelijk verblijf op het eiland Robinson Crusoe.

Online inschrijven voor Robinson Crusoe

Je kunt alleen, met familie of met vrienden boeken. Kijk in het reisoverzicht voor alle beschikbare data. Heb je een keuze gemaakt? Schrijf je dan hier snel en gemakkelijk online in. Alle accommodaties zijn samen te stellen, zowel dag- als meerdaagse arrangementen, met of zonder catering. Wij bespreken graag met u wat u wensen zijn en bieden een passend aanbod. Neem contact met ons op!

‘Vakantie op Robinson Crusoe is een plek om je grenzen te verleggen en vrienden voor het leven te maken’