Locatie & route

Adres

Oud-Loosdrechtsedijk 253
1231 LZ Oud-Loosdrecht
06 - 1002 8399 (alleen in noodgevallen)

Routebeschrijving met de auto

Vanuit de richting Amsterdam:
Neem de A2 richting Utrecht
Neem de afslag Hilversum - Vinkeveen
Ga richting Hilversum, over het Amsterdam-Rijnkanaal
Volg de borden richting Loenen
Ga voorbij Loenen linksaf richting Loosdrecht
Zie verder: In Oud-Loosdrecht

Vanuit de richting Utrecht:
Neem de A2 richting Amsterdam
Neem de afslag Breukelen, richting Breukelen
Volg de dorden richting Loenen
Ga voor Loenen rechtsaf richting Loosdrecht
Zie verder: In Oud-Loosdrecht

Vanuit de richting Hilversum:
Volg de borden richting Loosdrecht
Ga in Nieuw-Loosdrecht op rotonde rechts, richting Oud-Loosdrecht - Loenen (Oud Loosdrechtsedijk)
Het Fletcher Hotel ligt na ca. 4 kilometer aan je linkerzijde.

In Oud Loosdrecht:
Volg de weg naar rechts bij (voorheen) restaurant De Driesprong, richting Nieuw Loosdrecht - Hilversum. Het Fletcher (vroeger het Princess) Hotel ligt na ca. 300 meter aan je rechterzijde.

Parkeren

Auto's kunnen langs de weg of op de parkeerplaats schuin tegenover de kerk, een parkeerpleintje dat 'Spinaker' heet, gezet worden. Dit is ca. 250 meter richting Hilversum aan de rechterzijde (waterzijde) van de weg. Gelieve het parkeerterrein van het Fletcher Hotel (voorheen Princess Hotel) ook niet te gebruiken voor in- en uitstappen of laden en lossen of om via de linkerkant, of de entree van het Fletcher Hotel naar de haven te gaan. Namens het Fletcher Hotel en de bemanning van het eiland Robinson Crusoe, bij voorbaat dank voor de medewerking!

Routebeschrijving met het openbaar vervoer

Neem de trein naar NS-station Hilversum. Op maandag tot en met vrijdag neem je bus 121 richting Mijdrecht. Deze vertrekt op het hele uur tussen 06.23 uur en 18.24 uur. Stap uit bij Hotel Loosdrecht. Vanaf hier is het nog vier minuten lopen naar het Fletcher Hotel. De busreis duurt ongeveer 23 minuten. Op zaterdag vertrekt de bus op het hele uur van 08.25 uur tot 17.26 uur. Op zondag rijdt er geen bus. Omdat Oud-Loosdrecht als buitengebied wordt gezien, kun je op zondag wel gebruik maken van de Regiotaxi. Plan je reis op www.ns.nl en www.9292.nl

Naar de haven

Aan de rechterkant van het Fletcher Hotel (15 meter rechts van de Parkeerplaats/Entree) loopt een smal tegelpad langs het hotel in de richting van het water. Dit pad gaat over in de houten steiger van de haven van het hotel. Vervolg deze steiger tot op het hoekje (Pas op: Bij nat weer zijn steigers glad). Daar legt onze Pont aan vanwaar je naar het eiland wordt overgevaren.

Robinson Crusoe

Robinson Crusoe

Robinson Crusoe ligt middenin de Loosdrechtse Plassen.