Appartementen It Sailhûs

Genieten in Friesland

'De uitdaging opzoeken op of om het water, relaxen en genieten van een mooi uitzicht. Maar ook gezellig shoppen, musea bezoeken of een terrasje pakken; het kan allemaal'.

Geniet van Friesland en de Friese Meren in onze prachtige en ruimte appartementen in It Sailhûs

De wind door je haren, buiten actief bezig zijn op en om het water en grenzen verleggen. Genieten van de mooie Friese natuur, cultuur snuiven en sûkerbôle eten. Ontdek Friesland vanuit een van onze appartementen in het unieke watersportcentrum It Sailhûs.

Van alle comfort voorzien en volledig toegankelijk

It Sailhûs beschikt over vier prachtige, volledig toegankelijke 4- tot 6-persoons appartementen. De appartementen zijn ruim van opzet en voorzien van alle comfort: naast een grote woonkamer zijn er twee slaapkamers en twee badkamers. Elk appartement is rolstoeltoegankelijk en onder andere voorzien van hoog/laag bedden en sanitair, tillift en een toegankelijke keuken.

Prachtig uitzicht over de Fluessen

It Sailhûs ligt direct aan het water. Je kan daar zo wegzeilen of op het grote terras aan de haven genieten van het prachtige uitzicht over de Fluessen. 

Naast de vier appartementen is It Sailhûs ook als groepsaccommodatie samen met catamaran Beatrix te boeken. Kijk op de accommodatiepagina voor meer informatie.