Lutgerdina

Vanaf het moment dat je aan boord komt van onze tweemastklipper Lutgerdina, laat je een week lang alle dagelijkse beslommeringen achter je. Met deze prachtige klipper kiezen we het ruime sop. Heerlijk zeilen, droogvallen op het Wad, gezellige haventjes bezoeken, midden op het water voor anker om van de sterrenhemel te genieten, nachtzeilen: het kan allemaal! 

We organiseren ook ieder jaar een open dag op de tweemastklipper Lutgerdina. Een mooie gelegenheid om eens te kijken hoe en waar SailWise haar watersportactiviteiten aanbiedt en de sfeer te proeven. Naast een rondleiding op de Lutgerdina word je uitvoerig geïnformeerd over de watersportmogelijkheden.

Tweemastklipper Lutgerdina is volledig aangepast

De Lutgerdina is een volledig aangepaste klipper, waardoor je actief deelneemt aan het zeilen. Ook ben je samen met de groep verantwoordelijk voor het reilen en zeilen aan boord, waarbij je zoveel mogelijk zelfstandig doet. Daarbij staat gezelligheid voorop. Uiteraard zijn er goed opgeleide bemanningsleden aan boord die je de fijne kneepjes van het zeilen leren. Ook gaan er ervaren vrijwilligers mee die je waar nodig kunnen ondersteunen.

Inschrijven voor tweemastklipper Lutgerdina

Je kunt alleen, met familie of met vrienden gemakkelijk online een vakantie inschrijven op onze klipper Lutgerdina. We bieden zeilvakanties voor mensen met een lichamelijke of zintuiglijke beperking, mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en mensen met een verstandelijke beperking. Je kunt je ook inschrijven voor speciale reizen, zoals een 40+ week, de jongerenweek of de Beurtveer. Kijk in het reisoverzicht of klik op de button. Schrijf je in' voor de beschikbare data om je vakantie online te boeken.

De tweemastklipper Lutgerdina is bij uitstek geschikt voor groepen, omdat het beschikt over slaaphutten en een ruime keuken. Tijdens meerdaagse reizen en dagtochten kunnen er maximaal twintig gasten mee met de Lutgerdina. Afhankelijk van jullie wensen en doelen kun je in overleg meerdaagse arrangementen samenstellen. Bekijk de prijzen of neem direct contact op met onze boekingsmedewerker.

‘Fantastisch om met elkaar in de weer te zijn!’