Zeilen voor gehandicapten

Grenzen verleggen, uitdagingen aangaan en genieten op en aan het water, samen of alleen. Het kan allemaal! SailWise biedt al 40 jaar watersportvakanties voor mensen met een handicap. Ons motto is: iedereen kan watersporten. Je hebt een actieve rol in het reilen en zeilen van de week, want de vakantie maak je samen!

Met de juiste aanpassingen kan iedereen (leren) watersporten. De ene keer grensverleggend, de andere keer genieten van zon, wind en water en de mooie omgeving. Niets moet, alles kan. SailWise beschikt over vier accommodaties met eigen mogelijkheden en vaarprogramma voor een mooie zeilvakantie. Kies met catamaran Beatrix voor het échte zeilen in Friesland of kom genieten in onze aangepaste vakantiewoningen in watersportcentrum It Sailhûs. Kies je juist liever voor het ruime sop? Ga dan mee met tweemastklipper Lutgerdina. Op watersporteiland Robinson Crusoe maak je - middenin de Loosdrechtse Plassen - kennis met alle vormen van watersporten.

Met wie ga ik op vakantie?

Meestal bestaat de totale groep uit 12 tot 23 mensen, afhankelijk van de accommodatie. We weten dat het prettig is om met gelijkgestemden op vakantie te zijn. Daarom stellen wij onze reizen zoveel mogelijk met die gedachte samen. Zo zijn er vakanties voor mensen met een lichamelijke handicap en/of verstandelijke handicap. Er zijn ook speciale arrangementen, afgestemd op specifieke wensen en behoeften. Ben je jonger dan 27 jaar? Denk dan eens aan onze jongerenweken. Er zit vast wel iets voor jou tussen!

Bekijk ons reisoverzicht voor alle beschikbare data. Heb je een keuze gemaakt voor een aangepaste zeilvakantie? Schrijf je dan snel en gemakkelijk online in voor de accommodatie van jouw keuze. Je ontvangt een schriftelijke bevestiging van je plaatsing. In deze bevestiging staat ook praktische informatie, zoals het tijdstip en de plaats van inscheping. Je kunt onze folder met het vaarprogramma en het inschrijfformulier ook downloaden.

Zeilen voor gehandicapten: ook voor groepen

Ga je liever met een groep op zeilvakantie? Afhankelijk van jullie wensen en doelen kun je bij SailWise in overleg meerdaagse arrangementen samenstellen. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag met het samenstellen van een vakantiearrangement op maat.