Open dagen

Ieder jaar organiseren wij een open dag op onze vier accommodaties. Een mooie gelegenheid om eens te kijken hoe en waar SailWise haar watersportactiviteiten aanbiedt en de sfeer te proeven of om juist een andere accommodatie te verkennen. Naast een rondleiding op deze unieke accommodatie word je uitvoerig geïnformeerd over de watersportmogelijkheden. 
 

Open dag in Elahuizen

De open dag in Elahuizen is op tweede paasdag, maandag 17 april.

Tijdens deze open dag krijg je de mogelijkheid een kijkje te nemen in de volledig aangepaste appartementen van It Sailhûs én om aan boord te gaan van catamaran Beatrix in Elahuizen. Een mooie gelegenheid om eens sfeer te proeven, te kijken hoe en waar SailWise haar watersportactiviteiten aanbiedt en de aangepaste "zorg" appartementen met eigen ogen te bekijken. Zéker weten dat je enthousiast raakt bij het zien van zoveel comfort en gezelligheid. Je krijgt meteen zin om hier je vakantie door te brengen!

Voor meer informatie over deze open dag zoals de tijden en het adres kan je kijken op deze pagina.
 

Open dag op de Lutgerdina

De open dag van tweemastklipper Lutgerdina is op zondag 14 mei

Het is een mooie gelegenheid om sfeer te proeven en eens te kijken hoe en waar SailWise haar watersportactiviteiten aanbiedt. Naast een rondleiding op dit unieke schip, gaan we ook een stukje zeilen. Zo kan je meteen ervaren hoe het is om tijdens een geweldige vakantie mee te zeilen met de Lutgerdina. Dit korte tripje zal vast naar méér smaken...

Het is een vereiste om je op te geven voor deze open dag. Op deze pagina lees je meer informatie over de tijden en hoe je je kan opgeven. 
 

Open dag op Robinson Crusoe

De open dag op Robinson Crusoe is op zondag 21 mei.

Deze open dag is een hele mooie gelegenheid om kennis te maken met dit unieke plekje. Het avontuur begint al als de pont je op komt halen om naar het eiland te varen. Deze tocht geeft je een prachtige indruk van de Loosdrechtse plassen. Als je dan aanmeert bij het eiland en je een blik gegund wordt op ons paradijselijke eiland dan gaat je hart helemaal sneller kloppen. Na een kopje koffie wordt je rondgeleid door een enthousiaste vrijwilliger, deelnemer of bemanningslid. Zij zullen je uitgebreid vertellen wat de mogelijkheden zijn van het eiland. Vol mooie verhalen en indrukken vaar je weer terug naar wal. 

Als je wilt komen kijken is het wel belangrijk dat je je van tevoren opgeeft. Voor meer informatie over aanmelden voor deze dag en de vertrektijden van het pontje kun je kijken op deze pagina.

Vrijwilligerswerk bij SailWise

Vrijwilligerswerk bij SailWise

Bron van energie!