Introductiedagen

Wij organiseren jaarlijks introductiedagen op de verschillende accommodaties. Voordat je kunt komen varen als vrijwilliger volgt eerst een persoonlijke kennismaking met SailWise tijdens het introductieprogramma. Je maakt kennis met onze organisatie, onze manier van werken, de accommodaties, het vaarmateriaal en we bereiden je voor op het vrijwilligerswerk. Daarna kun ingedeeld worden op een watersportweek. Natuurlijk houden we zoveel mogelijk rekening met je wensen en kijken we naar je ervaring. 

Introductiedag voor de mensen die niet zelfstandig een open zeilboot kunnen varen. Na het bijwonen van deze dag ben je inzetbaar op de volgende accommodaties:
- Beatrix, tijdens individuele boekingen.
- Lutgerdina, tijdens individuele boekingen.

Introductieweekend voor de mensen die zelfstandig en verantwoord een open zeilboot kunnen varen vanaf windkracht 3 Bft. Na het bijwonen van dit weekend ben je inzetbaar op de volgende accommodaties:
- Robinson Crusoe, tijdens individuele- en groepsboekingen.
- Beatrix, tijdens boekingen in combinatie met open zeilboten, dit kunnen zowel individuele- als groepsboekingen zijn.
- It Sailhûs, tijdens boekingen van appartementen, als schipper in een open zeilboot.

Zeilopleiding:
Om te werken aan je zeilniveau en schipper vaardigheid en te leren varen met onze bootjes. Enige zeilervaring en deelname aan een introductiedag of -weekend zijn hierbij een vereiste.

 

Data 2020 en aanmelden

De introductiedagen op 22 en 29 maart in Enkhuizen en op 19 april in Elahuizen zijn vanwege de corona-maatregelen geannuleerd. In 2020 vinden er onder voorbehoud een de introductiedag plaats op:

  • Zaterdag 27 juni in Enkhuizen

Deze introductiedag is bedoeld voor mensen die als vrijwilliger mee willen op de Beatrix en/of de Lutgerdina.

De introductieweekenden op 28 en 29 maart en op 4 en 5 april in Loosdrecht zijn vanwege de corona-maatregelen geannuleerd. In 2020 vindt er onder voorbehoud een introductieweekend plaats op: 

  • 20 en 21 juni in Loosdrecht

Dit weekend is voor mensen die zelfstandig kunnen zeilen en als vrijwilliger mee willen naar Robinson Crusoe.

Je kunt je aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en aan te geven naar welke datum jou voorkeur uitgaat. Zodra we jouw inschrijving hebben ontvangen nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking.

Ben je niet in staat om op bovenstaande data een introductiedag of -weekend bij te wonen, maar wil je wel graag als vrijwilliger aan de slag bij SailWise? Meld je dan toch aan via het inschrijfformulier! Wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie over het vrijwilligerswerk bel met onze medewerker Boekingen: 06 10028408 / 0228 350 756 of mail naar boekingen@sailwise.nl.

Vrijwilligerswerk bij SailWise

Vrijwilligerswerk bij SailWise

Bron van energie!