Introductiedagen

Wij organiseren jaarlijks introductiedagen op de verschillende accommodaties. Voordat je kunt komen varen als vrijwilliger volgt eerst een persoonlijke kennismaking met SailWise tijdens het introductieprogramma. Je maakt kennis met onze organisatie, onze manier van werken, de accommodaties, het vaarmateriaal en we bereiden je voor op het vrijwilligerswerk. Daarna kun ingedeeld worden op een watersportweek. Natuurlijk houden we zoveel mogelijk rekening met je wensen en kijken we naar je ervaring. 

Introductiedag voor de mensen die niet zelfstandig een open zeilboot kunnen varen. Na het bijwonen van deze dag ben je inzetbaar op de volgende accommodaties:
- Beatrix, tijdens individuele boekingen.
- Lutgerdina, tijdens individuele boekingen.

Introductieweekend voor de mensen die zelfstandig en verantwoord een open zeilboot kunnen varen vanaf windkracht 3 Bft. Na het bijwonen van dit weekend ben je inzetbaar op de volgende accommodaties:
- Robinson Crusoe, tijdens individuele- en groepsboekingen.
- Beatrix, tijdens boekingen in combinatie met open zeilboten, dit kunnen zowel individuele- als groepsboekingen zijn.
- It Sailhûs, tijdens boekingen van appartementen, als schipper in een open zeilboot.

Introductiedagen 2018

  • zondag 1 juli in Elahuizen
    (de introductiedag gaat door bij voldoende aanmeldingen)

Aanmelden

Aanmelden kan het hele jaar door via het inschrijfformulier. Kies de datum die onder voorbehoud is vastgesteld, je wordt dan gebeld voor een korte telefonische kennismaking.

Voor meer informatie over het vrijwilligerswerk bel met onze medewerker Boekingen: 06 10028408 / 0228 350 756 of mail naar boekingen@sailwise.nl.

Vrijwilligerswerk bij SailWise

Vrijwilligerswerk bij SailWise

Bron van energie!