Introductiedagen

Wij organiseren jaarlijks introductiedagen op de verschillende accommodaties. Voordat je kunt komen varen als vrijwilliger volgt eerst een persoonlijke kennismaking met SailWise tijdens het introductieprogramma. Je maakt kennis met onze organisatie, onze manier van werken, de accommodaties, het vaarmateriaal en we bereiden je voor op het vrijwilligerswerk. Daarna kun ingedeeld worden op een watersportweek. Natuurlijk houden we zoveel mogelijk rekening met je wensen en kijken we naar je ervaring. 

Introductiedag voor de mensen die niet zelfstandig een open zeilboot kunnen varen. Na het bijwonen van deze dag ben je inzetbaar op de volgende accommodaties:
- Beatrix, tijdens individuele boekingen.
- Lutgerdina, tijdens individuele boekingen.

Introductieweekend voor de mensen die zelfstandig en verantwoord een open zeilboot kunnen varen vanaf windkracht 3 Bft. Na het bijwonen van dit weekend ben je inzetbaar op de volgende accommodaties:
- Robinson Crusoe, tijdens individuele- en groepsboekingen.
- Beatrix, tijdens boekingen in combinatie met open zeilboten, dit kunnen zowel individuele- als groepsboekingen zijn.
- It Sailhûs, tijdens boekingen van appartementen, als schipper in een open zeilboot.

Zeilopleiding:
Om te werken aan je zeilniveau en schipper vaardigheid en te leren varen met onze bootjes. Enige zeilervaring en deelname aan een introductiedag of -weekend zijn hierbij een vereiste.

Data 2020 en aanmelden

Dit jaar zijn er geen introductieactiviteiten meer.

Als je je via het inschrijfformulier aanmeldt, bellen we jou voor een korte eerste kennismaking en sturen we jou een mail met een overzicht van de introductiemogelijkheden in 2020 zodra die bekend zijn.

Voor meer informatie over het vrijwilligerswerk bel met onze medewerker Boekingen: 06 10028408 / 0228 350 756 of mail naar boekingen@sailwise.nl.

Vrijwilligerswerk bij SailWise

Vrijwilligerswerk bij SailWise

Bron van energie!