Open dagen

Ieder jaar organiseren wij een open dag op onze accommodaties. Een mooie gelegenheid om eens te kijken hoe en waar SailWise haar watersportactiviteiten aanbiedt en de sfeer te proeven of om juist een andere accommodatie te verkennen. Naast een rondleiding op deze unieke accommodatie word je uitvoerig geïnformeerd over de watersportmogelijkheden. 

Meer informatie over de open dagen en aanmelden vind je hier.

Open dag op de Lutgerdina

Zaterdag 27 april

Het is een mooie gelegenheid om sfeer te proeven en eens te kijken hoe en waar SailWise haar watersportactiviteiten aanbiedt. Naast een rondleiding op dit unieke schip, gaan we ook een stukje zeilen. Zo kan je meteen ervaren hoe het is om tijdens een geweldige vakantie mee te zeilen met de Lutgerdina. Dit korte tripje zal vast naar méér smaken...

Open dag op de Beatrix en in It Sailhûs

Zondag 12 mei

It Sailhûs is geopend tussen 10 - 17.00 uur. Mardyk 11, 8581 KG Elahuizen

Tijdens deze open dag krijg je de mogelijkheid een kijkje te nemen in de volledig aangepaste appartementen van It Sailhûs én aan boord van catamaran Beatrix. Een mooie gelegenheid om eens sfeer te proeven, te kijken hoe en waar SailWise haar watersportactiviteiten aanbiedt en de aangepaste "zorg" appartementen met eigen ogen te bekijken. Zéker weten dat je enthousiast raakt bij het zien van zoveel comfort en gezelligheid. Je krijgt meteen zin om hier je vakantie door te brengen!

Open dag op Robinson Crusoe

Zaterdag 13 juli

Overvaren vanaf de vaste wal om 10.00 uur, 11.30 uur, 13.00 uur en om 15.00 uur. Terugvaren naar de vaste wal om 11.10 uur, 12.40 en 14.40 uur en om 16.30 uur. Bezoek duurt incl overvaren ca 1,5 uur, rondleiding en uitleg over de mogelijkheden op het water. Wees op tijd anders moet je tot de volgende pont wachten. overvaren vanaf: Oud Loosdrechtsedijk 253, 1231 LZ, Oud Loosdrecht.

Deze open dag is een hele mooie gelegenheid om kennis te maken met dit unieke plekje. Het avontuur begint al als de pont je op komt halen om naar het eiland te varen. Deze tocht geeft je een prachtige indruk van de Loosdrechtse plassen. Als je dan aanmeert bij het eiland en je een blik gegund wordt op ons paradijselijke eiland dan gaat je hart helemaal sneller kloppen. Na een kopje koffie wordt je rondgeleid door een enthousiaste vrijwilliger, deelnemer of bemanningslid. Zij zullen je uitgebreid vertellen wat de mogelijkheden zijn van het eiland. Vol mooie verhalen en indrukken vaar je weer terug naar wal. 

Aanmelden

Kom vrijblijvend een kijkje nemen! Even aanmelden door je gegevens hieronder in te vullen, en graag mailen naar boekingen@sailwise.nl.

Afhankelijk van de locatie waar je naar toe wilt komen, vermeld dan ook het tijdstip dat je wilt over- of meevaren en je naam en telefoonnummer, maar ook de naam van de personen die je mogelijk als begeleider mee wilt nemen. Tijdens deze dag kunnen wij helaas geen ADL-hulp bieden.
Bij vragen kun je bellen met 06-10028408 of 0228350756, Carola Waalwijk – de Bree.

Voor aanmelding ontvangen we graag onderstaande gegevens per mail:

 1. Indien voor Robinson Crusoe > Over- of meevaren om 
 2. Voornaam
 3. Achternaam
 4. M/V
 5. Geboortedatum
 6. Adres   
 7. Postcode  
 8. Woonplaats  
 9. Telefoon nummer in geval van nood
 10. Emailadres  
 11. Aard handicap  
 12. Rolstoel?  
 13. Wat voor rolstoel? 
 14. Ben je begeleider? 
 15. Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten?
Vrijwilligerswerk bij SailWise

Vrijwilligerswerk bij SailWise

Bron van energie!