Open dagen

Ieder jaar organiseren wij een open dag op onze accommodaties. Een mooie gelegenheid om eens te kijken hoe en waar SailWise haar watersportactiviteiten aanbiedt en de sfeer te proeven of om juist een andere accommodatie te verkennen. Naast een rondleiding op deze unieke accommodatie word je uitvoerig geïnformeerd over de watersportmogelijkheden. 

Meer informatie over de open dagen en aanmelden vind je hier.

Open dag op de Lutgerdina

Zaterdag 27 april

Het is een mooie gelegenheid om sfeer te proeven en eens te kijken hoe en waar SailWise haar watersportactiviteiten aanbiedt. Naast een rondleiding op dit unieke schip, gaan we ook een stukje zeilen. Zo kan je meteen ervaren hoe het is om tijdens een geweldige vakantie mee te zeilen met de Lutgerdina. Dit korte tripje zal vast naar méér smaken...

Open dag op de Beatrix en in It Sailhûs

Zondag 12 mei

Tijdens deze open dag krijg je de mogelijkheid een kijkje te nemen in de volledig aangepaste appartementen van It Sailhûs én aan boord van catamaran Beatrix. Een mooie gelegenheid om eens sfeer te proeven, te kijken hoe en waar SailWise haar watersportactiviteiten aanbiedt en de aangepaste "zorg" appartementen met eigen ogen te bekijken. Zéker weten dat je enthousiast raakt bij het zien van zoveel comfort en gezelligheid. Je krijgt meteen zin om hier je vakantie door te brengen!

Open dag op Robinson Crusoe

Zaterdag 13 juli

Deze open dag is een hele mooie gelegenheid om kennis te maken met dit unieke plekje. Het avontuur begint al als de pont je op komt halen om naar het eiland te varen. Deze tocht geeft je een prachtige indruk van de Loosdrechtse plassen. Als je dan aanmeert bij het eiland en je een blik gegund wordt op ons paradijselijke eiland dan gaat je hart helemaal sneller kloppen. Na een kopje koffie wordt je rondgeleid door een enthousiaste vrijwilliger, deelnemer of bemanningslid. Zij zullen je uitgebreid vertellen wat de mogelijkheden zijn van het eiland. Vol mooie verhalen en indrukken vaar je weer terug naar wal. 

Aanmelden

Als je wilt komen kijken is het belangrijk dat je je van tevoren opgeeft. Aanmelden kan door een mail te sturen naar boekingen@sailwise.nl

Vrijwilligerswerk bij SailWise

Vrijwilligerswerk bij SailWise

Bron van energie!