Zeilvakanties

Kom nazomeren bij SailWise!

Ben je nog niet klaar met de zomer? Heb je zin in (nog) een weekje vakantie? Boek voor dit najaar een onvergetelijke vakantie bij SailWise. Voor enkele reizen geven we zelfs lastminute-korting weg!

Je kan je inschrijven voor zeilvakanties op deze locaties:

• Watersporteiland Robinson Crusoe. Midden op de Loosdrechtse Plassen kun je zeilen, kanoën, watersporten en nog veel meer!
• Watersportcentrum It Sailhûs met catamaran Beatrix. Vanuit het Friese Elahuizen maak je met onze catamaran actieve zeiltochten over de Friese Meren en het IJsselmeer. Je overnacht in onze moderne, luxe en volledig aangepaste groepsaccommodatie in It Sailhûs.

Voorlopig dient onze tweemastklipper Lutgerdina als slaapschip bij watersporteiland Robinson Crusoe. Zodra de situatie rond corona het toestaat publiceren we ook het reisaanbod voor de Lutgerdina op onze website, Facebook en Instagram.
 

Kosten zeilvakantie = eigen bijdrage
Als deelnemer betaal je ongeveer 50% van de kostprijs. De meerkosten nemen wij voor onze rekening. Het bedrag dat je bij een reis ziet staan, is dus niet de volledige kostprijs van een reis, maar slechts jouw eigen bijdrage. Zo houden we onze watersportvakanties niet alleen fysiek toegankelijk, maar ook in financieel opzicht.

N.B. Heb je een coronavoucher van ons ontvangen, dan kan je deze gebruiken voor de betaling van een nieuwe boeking. In de definitieve bevestigingsmail van jouw reis lees je hier meer over.
 

Vrijwilliger?
Wil je je aanmelden als vrijwilliger van SailWise? Klik dan hier.
 

Groep?
In overleg kan je bij SailWise een groepsreis op maat samenstellen. Lees hier mee.

Filteren

Beperkingen

Accommodatie

Periode

VLZ
Robinson Crusoe

Watersportweek

16 okt. t/m 22 okt.

BOEK DEZE REIS NU VAN 824,- VOOR 644,- Zeilen, surfen, kanoën, roeien of toch liever waterskiën? Het kan allemaal op ons waters...

€ 644

LZ
Robinson Crusoe

Watersport-5-daagse

23 okt. t/m 27 okt.

BOEK DEZE REIS NU VAN 624,- VOOR 404,- Zeilen, surfen, kanoën, roeien of toch liever waterskiën? Het kan allemaal op ons waters...

€ 404

LZ
Robinson Crusoe

Lang weekend culinair zeilen

28 okt. t/m 31 okt.

BOEK DEZE REIS NU VAN 502,- VOOR 404,- Zeilen, surfen, kanoën, roeien of toch liever waterskiën? Het kan allemaal op ons waters...

€ 404